Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

57: Goku is Ginyu and Ginyu is Goku

Captain Ginyu is erg verbaasd over de kracht die Goku heeft. En omdat Goku veel sterker is moet hij actie ondernemen. Hij krijgt ook nog de keuze om terug naar de Ginyu planeet te gaan maar dat wil Ginyu niet. Captain Ginyu slaat zichzelf erg hard. Daarna geeft hij zijn scouter aan Jeice en doet een hele vreemde aanval. Hij doet de Body Change aanval.

Frieza is al bij Guru maar Guru en Nail willen veel tijd rekken voor de aardbewoners Krillin en Gohan. Daardoor gaat Nail tegen Frieza vechten maar wel op een andere plaats, omdat Nail Guru niet wil lastig vallen met het gevecht. Ze vliegen ver weg om tijd te rekken. Op een gegeven moment staat Frieza voor Nail stil omdat Nail geen vraag van Frieza beantwoordt. Ze besluiten te gaan landen en te gaan vechten. Nail laadt zich op en begint te vechten maar Frieza is te sterk. Frieza knijpt de arm van Nail eraf maar Nail laat zijn arm regenereren.

Bulma zit weer eens in de problemen omdat ze twee dinosaurussen achter haar aan heeft, maar op een vreemde manier gaan de twee dinosaurussen dood. Het zijn Krillin en Gohan. Ze willen de radar hebben voor de Dragon Balls en laten zoals gewoonlijk Bulma weer achter.

Nadat Ginyu de aanval heeft uitgevoerd is Goku erg zwak omdat Captain Ginyu en Goku van lichaam zijn verwisseld en Ginyu zichzelf heeft geraakt. Goku kan niet meer vechten en zelfs niet meer vliegen. Captain Ginyu krijgt zijn scouter terug van Jeice en besluit Gohan en Krillin aan te vallen. Ginyu merkt dat Goku's lichaam veel sneller is. Zullen Krillin en Gohan op tijd merken dat ze tegen Captain Ginyu moeten vechten?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?