Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

58: Calling the Eternal Dragon

Vroeg in de middag op Namek liggen Frieza's mannen buiten het ruimteschip te luieren en zien ze niet dat Vegeta een hen met een bezoekje vereerd. Hij hoeft maar een paar beams af te schieten voordat de mannen in paniek raken. Vegeta landt dan op het dak van het ruimteschip en springt naar binnen. De mannen in het ruimteschip die zijn opgeschrikt van de explosie rennen dan naar het slagveld toe maar rennen zo in de armen van Vegeta! De mannen durven echter niets te doen en lopen rustig met Vegeta mee. Dan probeert een krijger aan te vallen maar Vegeta slaat hem neer en als dan nog een krijger met zijn lasergun wil schieten weet Vegeta hem makkelijk af te weren en dood het schot twee andere krijgers! Als Vegeta bij de ruimte is waar de dragon balls horen te liggen merkt hij dat ze daar niet liggen! Vegeta vraagt dan aan de krijgers waar de dragon balls zijn en als hij zijn hand omhoog doet rennen de krijgers in paniek weg! Vegeta schiet dan een Big Bang Attack op de krijgers af.

Ondertussen vliegen Ginyu (in het lichaam van Goku) en Jeice ook richting het ruimteschip. Op een andere plek krijgt Goku het lompe lichaam van Ginyu maar niet onder controle en hij valt naar beneden.

Vegeta heeft zichzelf weten te knappen en heeft een heel nieuw Saiyan uitrusting gejat. Terwijl hij zijn kleren aantrekt merkt hij dat Gohan en Krillin een bezoekje aan hem brengen. Hij besluit om ze nog eventjes te observeren. Gohan en Krillin arriveren op de plek waar Frieza's ruimteschip is en Gohan merkt dat de dragon balls niet in het schip liggen maar dat ze zijn begraven. Vegeta besluit dan om de dragon balls af te pakken en zijn wens te doen en Gohan en Krillin hebben ondertussen lol. Dan worden ze weer serieus en Gohan vertelt dan dat hij zelfs niet meer weet wat ze zouden moeten wensen. Dan maakt Krillin zich klaar om de draak op te roepen... maar er gebeurt niets! Krillin vindt het allemaal raar maar dan herinnert Gohan zich dat er een wachtwoord voor nodig is. Dan bespeurt Gohan twee krachten die op hen afvliegen. Gohan en Krillin verstoppen zich snel maar dan zien ze dat het Goku met Jeice is. Krillin komt te voorschijn en vraagt of hij Ginyu goed onderhanden heeft genomen. Ginyu vraagt dan of hij het wachtwoord weet maar Krillin antwoordt van niet en als Krillin hetzelfde vraagt aan Ginyu denkt hij het van wel. Gohan schreeuwt dan dat het Goku helemaal niet is en Ginyu slaat Krillin weg. Krillin gelooft hem niet maar dan zegt Ginyu dat ze van lichaam "geruild" hebben. Ondertussen komt Goku erachter dat hij Gohan en Krillin nooit kan vinden in dit lichaam. Ginyu valt Gohan en Krillin aan! Vegeta merkt dat Ginyu niet sterker is dan voorheen want Gohan en Krillin kunnen alles ontwijken! Dan merkt Jeice op dat Goku ook is gearriveerd. Goku is flink uitgeput en waarschuwt Gohan en Krillin dat hij in Ginyu's lichaam zit. Gohan kan er niet aan denken dat hij zo met zijn vader moet rondlopen maar Goku zegt dat Krillin en Gohan Ginyu moeten aanvallen. Ginyu vindt het heel grappig want hij schat zijn kracht in op 180.000 maar Goku zegt dat Ginyu nooit het maximum van Goku's lichaam kan halen! Dan begint Ginyu met opladen en is Jeice verbaasd over Ginyu's krachten! Jeice kan eventjes niets meer zeggen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?