Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

59: Gohan Defeat Yor Dad!!

De scouter van Jeice toont dat het power level van Captain Ginyu in Goku's lichaam maar 20.000 is en dat de kracht afneemt. Captain Ginyu kan de geest en het lichaam niet combineren waardoor hij steeds zwakker wordt. Goku geeft de opdracht om Ginyu aan te vallen. In eerste instantie kan Gohan zijn vaders lichaam niet slaan maar na een tijdje lukt het hem wel. Eindelijk krijgt Ginyu het lichaam van Goku wat meer onder controle en wordt hij sterker. Gohan en Krillin krijgen het nu moeilijker.

Nail probeert Frieza te slaan maar het lukt hem niet. Als hij Frieza slaat doet hij alleen maar zichzelf pijn. Frieza wil hem wel zo min mogelijk pijn doen door hem in een keer dood te maken zodat Nail er niks van zal voelen. Maar Nail blijft doorzetten. Hij doet er alles aan om Gohan, Goku en Krillin zo veel mogelijk tijd te geven om de Dragon Balls te kunnen gebruiken. Guru hoopt dat Dende zo snel mogelijk bij Gohan en Krillin. Dende doet op zijn beurt zijn uiterste best om zo snel mogelijk bij de Z-fighters te komen.

Captain Ginyu redt het niet in zijn eentje en wil dat Jeice hem helpt. Maar Jeice kan Ginyu niet helpen want Vegeta valt hem aan! Vegeta maakt Jeice snel af. Ginyu wordt nog steeds aangevallen. Ginyu zegt spottend tegen Vegeta dat hij geen Super Saiyan zal worden. Vegeta wordt kwaad en valt Ginyu aan. Ginyu valt op de grond en kan zich niet meer bewegen. Vegeta wil hem afmaken. Captain Ginyu wil terug naar zijn eigen lichaam. Zal het hem lukken om snel en veilig in zijn lichaam te komen?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?