Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

60: Captain Ginyu... The Frog

Goku, in het lichaam van Ginyu, weerhoudt Vegeta ervan om zijn lichaam, waar Ginyu in zit, te vernietigen. Ginyu wisselt weer terug naar zijn eigen lichaam. Goku is zwaargewond terug in zijn lichaam, maar Ginyu is ook gewond. Vegeta is boos en valt Ginyu aan. Ginyu heeft een plannetje en alleen Goku heeft hem door. Goku probeert Vegeta te waarschuwen, maar Vegeta hoort Goku's waarschuwing niet. Vegeta rost Ginyu helemaal af maar vlak voordat Ginyu zowat sterft wil hij van lichaam verwisselen met Vegeta. Vegeta heeft te laat door wat Ginyu van plan is! Maar Goku gooit een kikker in de verwisselstraal straal van Ginyu waardoor Ginyu in een kikker verandert.

Goku en Vegeta gaan samenwerken om Frieza te verslaan. Goku wordt weer met nieuwe energie bevoorraad en Gohan en Krillin moeten nieuwe pantsers uitzoeken voor het gevecht met Frieza. Ze vinden het vreemd dat de pantsers zo klein zijn maar zijn elastisch en kunnen uitgerekt worden. Krillin gaat naar Guru voor het wachtwoord. Maar Krillin weet niet dat Dende al op weg is naar Frieza's schip. Het ruimteschip van Frieza wordt door Gohan, Krillin en de andere bezet gehouden omdat daar de Dragon Balls liggen.

Nail probeert het langer uit te houden maar Frieza is te sterk. Guru voelt dat Nail niet tegen Frieza op kan omdat hij te zwak is. Hij voelt ook dat Dende al aardig opschiet. Maar Guru zelf is de enige die Gohan, Krillin, Goku en Vegeta kan helpen door in leven te blijven, want anders gaan de Dragon Balls weg en moeten ze een andere manier vinden om Piccolo en de andere terug te wensen. En hoe ze dan tegen Frieza moeten vechten zal een grote vraag zijn. Zullen ze gauw genoeg het wachtwoord ontvangen of zal Frieza genadeloos Goku en zijn vrienden uit de weg ruimen? En zal Captain Ginyu nog ooit in zijn oude gedaante terugkeren?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?