Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

61: Password is Porunga

Op Namek neemt Gohan een beetje rust en voelt zich onverwoestbaar in de Saiyan uitrusting die hij draagt. Hij noemt zichzelf Super Gohan en gaat een beetje oefenen. Vegeta vraagt waar Krillin blijft met het wachtwoord en laat Gohan op de dragon balls passen. Als Gohan vraagt waarom zegt Vegeta dat hij een dutje gaat doen.

Krillin is op zoek naar Dende en omdat hij denkt dat Frieza er ook elk moment kan zijn maakt hij haast. Dende weet ondertussen de plek te vinden waar Gohan en Krillin heen zouden gaan toen hij ze voor het laatst zag en ziet dan Krillin dood liggen! Het blijkt echter Burter te zijn en dan merkt Dende alle doden van de Ginyu Force op en vraagt zich af wat er gebeurd kan zijn.

Vegeta kijkt voordat hij een dutje gaat doen even hoe het gaat met Goku en als hij een wekker wil pakken valt hij op zijn knieŽn! Hij blijft een beetje mysterieus doen en zegt dan in zichzelf dat hij een half uur nodig heeft om zijn kracht terug te krijgen! Dan valt hij in slaap en droomt over zijn droom om onsterfelijk te worden.

Frieza en Nail zijn nog steeds bezig met hun gevecht maar het lijkt erop dat Nail met een schouderklopje al neer zal vallen. Frieza zegt tegen Nail dat hij beter maar kan opgeven en het wachtwoord kan vertellen, maar Nail doet het niet. Op een onbewaakt moment schiet Nail opeens een enorm sterke energiestraal af maar Frieza staat nog overeind, in tegenstelling tot de omgeving achter hem! Frieza zegt dan dat het hem niets uitmaakt wie hem het wachtwoord zal vertellen en gebruikt zijn enorme snelheid om voor Nail te teleporteren en hem neer te slaan! Dan zegt Nail dat hij een geheim te vertellen heeft: Nail zegt dat Dende ondertussen al het wachtwoord heeft verteld aan de mensen van Aarde. Frieza vliegt dan weg en probeert contact te maken met de Ginyu Force. Dan wordt hij enorm pissig en vliegt met alle snelheid die hij heeft weg!

Guru voelt zich schuldig omdat hij Krillin en zijn vriendje best het wachtwoord had kunnen geven, zodat Nail niet hoefde te vechten tegen Frieza.

Dende kan Gohan en Krillin nog steeds niet vinden!

Bij het ruimteschip van Frieza liggen Goku en Vegeta nog steeds lekker te rusten en zit Gohan zich af te vragen wat er zal gebeuren als Krillin het wachtwoord heeft en of Frieza eerder dan Krillin zal komen. Op de achtergrond zien we dat er een dragon ball van Gohan wegrolt!

Krillin heeft Dende gevonden! Dende schrikt eventjes omdat hij Krillin voor het eerst in een Saiyan uitrusting ziet maar daarna zijn ze weer heel erg opgelucht!

Het is Ginyu de kikker die de dragon ball van Gohan probeert te stelen! Hij komt echter niet verder omdat een verhoging van het land hem tegenhoudt. Gohan heeft het echter in de gaten en redt de dragon ball. Ginyu weet te ontsnappen maar als een vrouwtjes kikker dan met hem wil paren is hij snel weg!

Krillin en Dende praten weer een beetje bij en Krillin legt Dende uit waarom Guru het wachtwoord niet meteen gaf aan Gohan en Krillin.

Gohan merkt dat er iets zijn kant op komt! Hij weet nog niet wie het zijn maar dan ziet hij dat het Gohan en Dende zijn!! Iedereen is blij omdat Gohan dacht dat ze nooit terug zouden zijn. Gohan legt dan uit waarom Vegeta aan het slapen is en dan maakt Krillin een plan: zorgen dat ze de dragon balls pakken, een stukje verder op weer neerleggen en dan de wens maken. Het plannetje lijkt te lukken en dan bereid iedereen zich voor op de komst van de draak! Helaas moeten ze opschieten omdat Gohan Frieza aan voelt komen, en hij komt er aan met een enorme snelheid! Dende begint dan aan het oproepen van de draak. Even lijkt het erop dat er geen draak verschijnt, maar dan beginnen de dragon balls te gloeien en komt er een storm aan. Frieza weet niet wat er gebeurt en stopt eventjes om te bekijken wat er nou precies aan de hand is. Dan verschijnt de draak en zelfs op het planeetje van King Kai voelen ze dat de draak van Namek is opgeroepen! De draak is het grootste dat Krillin en Gohan hebben gezien en dan vertelt Dende dat deze draak Porunga heet, de draak van de liefde. De draak zegt dat ze 3 wensen mogen doen en Gohan en Krillin denken na over hun wensen!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?