Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

62: Piccolo's Return

Krillin en Gohan doen hun eerste wens. Ze willen dat de andere jongens ( Piccolo, Yamcha, Tien en Chiaotzu) terug komen! Maar wat is dat? De Draak zegt dat de wens niet in vervulling kan gaan! Ze kunnen per wens maar één leven terugwensen. Ze denken goed na.

Op de planeet van King Kai word ook meegeluisterd. Zij weten nog niet dat er maar één leven kan worden teruggewenst! Piccolo vraagt of hij via de telepathische krachten van King Kai met Gohan mag praten, maar dat vinden de anderen niet goed. Piccolo belooft dat hij niet zal zeggen dat ze hem moeten kiezen. King Kai vindt dit goed!

Gohan gelooft zijn oren niet als hij Piccolo in zijn hoofd hoort. Hij hoort ook het geknor van King Kai. Piccolo zegt toch dat ze hem moeten kiezen. King Kai gaat in protest maar Piccolo knijpt hem. Hij zegt als hij terug gewenst wordt, dat Kami terug komt. Dan zullen er dan ook weer dragon balls op aarde zijn! Hij zegt dat ze als tweede wens Piccolo naar Namek moeten sturen. Ze gaan akkoord en Piccolo laat King Kai los. King Kai gaat woest op Piccolo af als hij zegt dat hij met Frieza gaat vechten. Maar Yamcha en Tien houden hem tegen.

Op Namek gaat de wens in vervulling. Piccolo is weer levend. En ook Kami keert terug. Mr. Popo barst bijna in tranen uit. Hij is zo blij dat Kami weer terug is! Vegeta, die lag te slapen, schiet wakker. Hij voelt dat Frieza in de buurt is! Hij rent naar buiten, maar dan ziet hij dat de lucht helemaal zwart is. Hij denkt dat hij zo lang heeft geslapen. Maar dan bedenkt hij dat het niet zo donker kan zijn. Hij weet nu hoe het komt! Door de dragon balls! Hij rent zo snel als hij kan naar buiten. Hij ziet Gohan en Krillin nergens. Dan ziet hij de reuzendraak en hij vliegt ernaar toe. Ondertussen hebben Dende, Krillin en Gohan de tweede wens gedaan. Maar ze zien Piccolo nergens. Dende vraagt of hij op deze plek moest komen. Gohan zegt: natuurlijk!

Ze hebben nog een wens. Daarmee willen ze Piccolo naar zich toe wensen. Maar op dat moment komt Vegeta, die zegt dat ze hem het eeuwige leven moeten wensen. Na veel tegensputteren wenst Dende dat, maar de draak vliegt weg en ontploft! Dat betekent dat Guru dood is! Dende weet dat ook en begint te huilen. De dragon balls veranderen in steen en storten neer. Vegeta wordt kwaad en wil ze vermoorden. Maar wie staat daar op die rots! Frieza!

Samenvatting geschreven door Joost Kremers

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?