Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

63: The Fusion

Terwijl Goku aan het herstellen is, komt Frieza bij Gohan, Krillin, Dende en Vegeta. Gohan, Krillin en Dende staren verstijfd van angst naar Frieza. Vegeta blijft echter maar spottend lachen. Frieza zegt dat hij hun dood zo pijnlijk mogelijk zal maken. Dan begint Frieza zichzelf op te laden.

Piccolo is op Namek gearriveerd maar moet nu nog naar Gohan. Als hij op weg naar Gohan is, voelt hij een lage kracht. Hij gaat er naar toen en ziet Nail. Piccolo wil meteen weggaan, maar Nail houdt hem tegen. Nail stelt voor om te gaan samensmelten: een fusie. Piccolo wil het eerst niet, omdat hij zichzelf niet onder controle heeft. Maar Nail vertelt dat hij weet dat Piccolo zichzelf voor bijna honderd procent onder controle heeft. Ze gaan fuseren. Piccolo voelt de kracht in zichzelf toenemen en gaat snel verder op weg naar Gohan.

Frieza doet zijn eerste aanval, maar Vegeta ontwijkt hem handig. Frieza doet onmiddellijk nog een paar aanvallen. Krillin vertelt aan Gohan zijn idee om Frieza van achteren aan te vallen, maar Frieza duwt de aanval weg en begint op Gohan en Krillin te vuren. Gohan en Krillin ontwijken de stralen handig. Dende komt bij Gohan en Krillin staan. Frieza vuurt vlug een aanval af, maar Vegeta springt er voor en duwt de aanval weg. Krillin en Gohan worden een beetje bang. Vegeta niet, hij blijft glimlachen. Hij zegt tegen Frieza dat hij een Super Saiyan is geworden. Frieza gelooft het niet en begint verder te vechten. Hij ziet op zijn scouter dat Vegeta wel sterker is geworden. Zo sterk zelfs, dat tijdens het vechten Frieza's scouter ontploft. Vegeta begint Frieza uit te dagen want hij denkt dat Frieza niet zijn ware vorm toont. Frieza laat zijn pantser breken en begint te transformeren. De vreselijke transformatie is eindelijk begonnen! Kan Vegeta deze boosaardige supermacht stuiten tot er hulp komt? Kan Piccolo de redding brengen nu Nail in hem is opgegaan? En zal Goku, de aardse Super Saiyan, op tijd genezen om mee te helpen? Kijk de volgende keer weer!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?