Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

64: Fighting Power: One Million?

Frieza staat op het punt om te transformeren. Hij wordt iets groter en zijn schild valt er vanaf. Vegeta vindt het echt geen transformatie als alleen het schild er vanaf valt. Opeens zegt Frieza tegen Vegeta dat hij hem bewondert. Vegeta vindt dat vreemd en vraagt waarom. Frieza geeft het antwoord in een verhaal en begint het verhaal over Vegeta's vader te vertellen.

De vader van Vegeta was koning van alle Saiyans. Alles ging goed maar opeens kwam Frieza. Hij wilde alleen de zoon van King Vegeta (Vegeta dus). King Vegeta wilde hem niet geven, maar uiteindelijk gaf hij toch toe. Op een gegeven moment wilde King Vegeta zijn zoon terug. Hij komt in opstand tegen Frieza en valt Frieza aan. Frieza hoefde zich nauwelijks in te spannen om King Vegeta te doden. Daarna verwoestte Frieza de planeet Vegeta. Alleen de Saiyans die toen niet op de planeet waren hebben het overleefd. Dat was het verhaal van Frieza. Vegeta is natuurlijk boos op Frieza, omdat hij zijn vader heeft vermoord.

Frieza gaat weer transformeren om Vegeta, Gohan, Krillin, en Dende te vermoorden. Hij wordt nu echt een stuk groter. En hij beweert dat zijn power level meer dan een miljoen is! Frieza zit te denken wie hij het eerst gaat doden. Uiteindelijk kiest hij om Krillin te vermoorden. Hij vliegt met enorme snelheid op Krillin af en steekt met zijn hoorns, die bij de transformatie een stuk groter geworden waren, in Krillin's buik. Vervolgens gooit Frieza Krillin in het water. Gohan probeert Krillin te redden, maar Frieza springt net voor hem. Gohan ontsteekt in woede en valt als een bezetene Frieza aan. Hij doet het best wel goed en Frieza valt neer op de grond. Verslaat Gohan Frieza en gaat Krillin dood?

Samenvatting geschreven door Willemijn Kremer

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?