Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

71: The End of Vegeta

Vegeta wordt helemaal in elkaar geslagen door Frieza. Net op het moment dat Frieza Vegeta wil vernietigen arriveert Goku. Hij praat heel kort met Krillin, Gohan en Piccolo, en daarna loopt hij naar Frieza. Die is natuurlijk verbaasd. Vegeta zegt: "Je hebt het gehaald, Kakarot". Daaruit maakt Frieza op dat Goku een Saiyan is. Frieza herkent Goku, hij is een nakomeling van een Saiyan die hij zag toen hij Planet Vegeta vernietigde.

Goku staat voor Frieza, alleen. Frieza probeert toe te slaan, maar Goku is Frieza te slim af, en de eerste slag is voor Goku. Frieza wijst al zijn vingertje uit om aan te vallen, en dit doet hij natuurlijk ook, maar Goku weert alle aanvallen af met één hand.

Vegeta zegt tegen Frieza dat Goku een Super Saiyan is en dat hij God dankt dat hij mag zien dat een Saiyan Frieza vernietigt. Frieza reageert hierop door een energiestraal naar Vegeta te schieten. Dit maakt Goku boos, want Vegeta kan zich niet verweren. Goku vindt het een daad zonder eer. Dit maakt iets los in Vegeta. Hij zegt tegen Goku dat hij niet zo zachtaardig moet zijn. Maar Goku zegt dat hij dat niet kan veranderen, zo is hij nu eenmaal. Dan vertelt Vegeta zijn verhaal. Als kind moest hij allerlei dingen voor Frieza moest doen, en als hij dat niet deed zou Frieza zijn vader vermoorden. Maar Frieza vermoordt uiteindelijk zijn vader toch, omdat die in opstand komt tegen de onderdrukking. Frieza was toch bang geworden voor de Saiyans en hij vernietigde ook de planeet van de Saiyans, Planet Vegeta. Vegeta laat tijdens het verhaal zelfs een traan lopen. Maar voor Vegeta is het te laat, hij is dood.

Goku geeft Vegeta toch een normale begrafenis. Hij maakt een gat in de grond, legt Vegeta daarin, en gooit het gat weer dicht. Daarna zweert Goku aan Frieza en aan iedereen in het heelal, dat hij Frieza zal vermoorden voor alles wat hij heeft gedaan. Wie zal winnen? Wat gaat er gebeuren?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?