Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

72: The Ultimate Battle

Goku is nog altijd kwaad op Frieza die Vegeta heeft vermoord. Piccolo zegt in gedachten dat hij vindt dat Goku echt sterker is geworden en dat hij graag nog eens tegen Goku zou willen vechten, voor de lol. Maar dan schrikt Piccolo. Goku zegt in gedachten tegen Piccolo dat ze een veilige plek moeten opzoeken. Gohan en Krillin snappen er niets van, maar ze gaan toch mee met Piccolo. Dan begint het gevecht. Goku doet aanvallen op Frieza maar deze ontwijkt ze allemaal, maar omgekeerd ontwijkt Goku ook alle aanvallen van Frieza. Dan doet Frieza een grote aanval die Goku nog net kan terugkaatsen met een andere aanval. Door de rook kan Goku Frieza niet zien. Hij vindt dat hij zich niet goed concentreert. Frieza duikt boven hem op en doet weer een aanval. Frieza gaat boven op een heuvel staan en denkt dat hij Goku heeft verslagen, maar dan staat Goku achter hem zonder een schrammetje! Frieza denkt in zichzelf wat een ongelofelijke Saiyan Goku is.

Ondertussen is Bulma wakker geworden. Ze ziet dat er wel vijftig kikkers voor haar staan en schreeuwt zo hard en fel dat de kikkers hun vingers in hun oren doen.

Frieza wil Goku testen en vuurt een energiebal af. Goku heeft moeite om deze bal tegen te houden en vliegt tegen een rots aan, maar toch kan Goku de aanval weggooien. Frieza zegt tegen Goku dat het indrukwekkend was. Frieza schiet uit zijn ogen een kleine straal die een gigantische vulkaan maakt. Goku zit in de problemen maar toch weet hij zich hier uit te redden. Hij vuurt een grote straal af die de lava doet stoppen met stromen. Het verbaast Frieza nog eens dat Goku zich hieruit kan redden. Goku zegt tegen Frieza dat hij mag vechten met hem maar hij moet de planeet er buiten houden. Frieza gaat hiermee akkoord. Zal Frieza woord houden? Zal Goku Frieza verslaan? Dat zie je in de volgende aflevering van Dragonball Z!

Geschreven door Simon Langenaeker

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?