Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

74: Frieza's Boast

Frieza laat Goku beslissen waar ze gaan vechten, en Goku besluit op de grond te vechten. Frieza vertelt dan dat hij zijn handen niet zal gebruiken, maar Goku is niet onder de indruk.

Op aarde is Dr. Briefs bezig met zijn ruimteschip en Chi-Chi vindt het maar veel te langzaam gaan, ze blijft maar schreeuwen.

Goku raakt Frieza helemaal niet en Frieza slaat Goku tegen de grond met zijn staart. Maar dan lukt het Goku om Frieza bij zijn staart te pakken. Goku slingert Frieza hard in het rond en gooit hem weg. Hij vliegt snel achter hem aan, om hem nog een klap te geven, maar Frieza ontwijkt hem.

Ergens anders op Namek rijdt Bulma rond in haar scooter, samen met een kikker. Die kikker had ze ontmoet en ze besloot hem mee te nemen, omdat hij iets aardigs voor haar gedaan had. Ze stoppen bij een meer, want Bulma heeft honger. Wanneer ze ziet dat de kikker ook honger heeft geeft ze hem ook wat. Ze komt er ook achter dat de kikker haar kan verstaan. Ze maakt een vertaler om met de kikker te praten zodat ze erachter komt wat de kikker zegt. Maar als ze hem uitprobeert roept de kikker "Change now!" en wisselen Bulma en de kikker van lichaam. De kikker was Captain Ginyu!

Frieza heeft zijn staart om Goku's nek gewikkeld, net als bij Vegeta. Gelukkig is Goku slim en hij bijt heel hard in Frieza's staart, waardoor hij weer vrij is. Goku begint dan op Frieza in te schoppen en rammen maar Frieza stompt Goku en Goku vliegt terug. Tegen de afspraak in moest Frieza blijkbaar dus toch zijn handen gebruiken om een kans te maken tegen Goku!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?