Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

77: Trump Card

De 20 maal Kaio-Ken aanval van Goku werkt niet. Frieza leeft nog steeds. Het lijkt er nu op dat Frieza sterker is dan Goku en dat Goku degene is die verslagen gaat worden. Frieza ramt er zoals gewoonlijk vrolijk erop los. Niets lijkt hem nog tegen te kunnen houden.

Dan krijgt Goku plotseling een soort dagdroom. Hij ziet Vegeta die dingen tegen hem zegt en allerlei andere beelden. Beelden van wie Frieza zoal vermoord heeft, beelden van Vegeta en zijn vader, en beelden van Vegeta als kind en een Oozaru. Het is erg verwarrend voor Goku. Ze zeggen tegen hem dat hij Frieza moet vermoorden om het ras van de Saiyans te wreken. Hij heeft de kracht in zich! Ze vechten verder, maar Frieza heeft nog steeds de overmacht.

Ondertussen zijn er indringers gekomen op het planeetje van King Kai. Bubbles en Gregory hebben een flinke klap op hun kop gekregen. Tien, Yamcha en Chiaotzu kijken naar binnen en zien daar vier etende donkere schimmen. Als ze opgemerkt worden vliegen de vier naar buiten. De Ginyu Force is op het planeetje van King Kai gekomen. Volgens Yamcha zijn ze totaal geschift.

Goku heeft het ondertussen zwaar te verduren op Planet Namek. Maar Goku heeft een wapen achter de hand, de Spirit Bomb. De Spirit Bomb haalt uit ieder levend wezen wat energie en dat word gevormd tot een grote bal, die afgevuurd wordt op de tegenstander, in dit geval Frieza. De Spirit Bomb is een erg sterke aanval, het kan zelfs een planeet vernietigen! Maar is het sterk genoeg? Goku vindt dat hij te weinig energie heeft verzameld, dus hij haalt ook energie uit de sterren rondom Namek. Een reusachtige bal wordt in de lucht gevormd en Frieza lijkt niets in de gaten te hebben. Is de Spirit Bomb sterk genoeg voor Frieza? Kan Goku Frieza eindelijk verslaan? En hoe zit het met de Ginyu Force?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?