Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

81: Explosion of Anger

Goku beveelt Gohan om Piccolo op te pakken, Bulma te vinden en met het ruimteschip naar huis te gaan, omdat Piccolo hun enige hoop is om iedereen weer tot leven te wensen. Frieza is alleen niet van plan om iemand te laten gaan en wil Gohan en Piccolo uit de lucht schieten. Maar Goku springt snel voor Frieza en begint in Frieza's arm te knijpen. Frieza gaat voor Goku op de knieŽn. Goku laat Frieza los, maar Frieza staat nog steeds op zijn benen te trillen, want zijn grootste nachtmerrie is uitgekomen: een Saiyan is een Super Saiyan geworden!

Op aarde kan Master Roshi Goku's nieuwe kracht voelen en hij is een beetje bang want met zijn enorme kracht zal Goku misschien wel heel anders zijn en misschien kan hij die kracht niet aan.

Terug naar het gevecht. Goku valt Frieza aan en Frieza valt hierdoor op de grond. Frieza praat even en dan maakt hij dat hij wegkomt, maar Goku haalt hem met gemak weer in. Frieza wordt boos en begint Goku te bekogelen met Ki-schoten, maar dit doet Goku totaal geen pijn. Hierdoor wordt Frieza nog bozer en hij vuurt nog wat schoten op Goku af, maar weer zonder succes. Nu de rollen omgedraaid zijn, begint Goku Frieza echt alle kanten op te trappen. Frieza probeert wat terug te doen, maar Goku blokt alles. Frieza vuurt nog wat stralen af, maar Goku ontwijkt alles. Frieza kan niet geloven dat Goku te snel voor hem is. Frieza vraagt dan aan Goku waarom hij alles mist, waarop Goku antwoordt dat hij dat netjes moet vragen met alsjeblieft. Frieza schreeuwt alsjeblieft en tegelijkertijd vuurt hij nog een straal recht op Goku's hoofd af. Goku laat de straal raken maar loopt daardoor nog zelfs geen schrammetje op.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?