Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

84: Approaching Destruction

Frieza laadt zich op tot zijn maximum vermogen en Goku wacht tot hij klaar is. King Kai spreekt Goku nog toe en hij zegt dat Goku Frieza nu moet aanvallen. Maar Goku is eigenwijs en hij luistert niet. Frieza komt op zijn maximum vermogen.

Bulma en Gohan zijn aangekomen bij het ruimteschip van Goku. Ondertussen heeft Mr. Popo op Aarde de zevende en laatste dragon ball gelokaliseerd. Hij zal hem gauw te pakken krijgen. Kami vraagt aan King Kai welke wens ze moeten doen. King Kai vraagt eerst aan Kami of alle slachtoffers van Vegeta terug gewenst kunnen worden. Volgens Kami moet dit kunnen, maar dan mogen ze maximaal een jaar geleden gestorven zijn. Daarna vraagt King Kai dat als Vegeta een kind vermoordde en de moeder stierf aan een gebroken hart of die moeder dan ook terug zal komen. Kami weet dit niet zeker, want zoiets is nog nooit voorgekomen, maar hij denkt van wel. Daarna vertelt King Kai zijn wens: geef aan alle slachtoffers van Frieza hun leven weer terug. Dan komt hopelijk ook Guru terug en dus ook de dragon balls op Namek, zodat iedereen op Namek naar Aarde kan worden gewenst, behalve Frieza natuurlijk. Frieza zal dan in stukjes worden geblazen als Namek ontploft.

Het hevige gevecht tussen Frieza en Goku gaat maar door. Ondertussen heeft Mr. Popo alle Dragon Balls verzameld en hij heeft de wens gedaan, maar de draak heeft er moeite mee. Zal de wens kunnen worden voltooid? En krijgt Guru zijn leven weer terug? Kan de wens op Namek worden gemaakt? En wie gaat nu eens winnen, Frieza of Goku?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?