Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

88: Pathos of Frieza

Namek explodeert bijna! Frieza's plan lijkt te lukken om de planeet en daarbij Goku te vernietigen! Op Aarde probeert Bulma de toekomst te voorspellen. Bulma tekent een circel en legt daar drie blaadjes in. Als alledrie de blaadjes verbranden betekent dat, dat Goku veilig terugkeert naar de planeet Aarde. Dende steekt de drie blaadjes aan. Alles lijkt goed te gaan maar dan blaast de wind één van de blaadjes weg. Iedereen is geschrokken. Maar Gohan vindt de voorspelling waardeloos en gelooft er niets van. Hij blijft vertrouwen hebben in zijn vader

Op Namek gaat de strijd onverminderd verder. Frieza pakt Goku in een houtgreep. Goku geeft Frieza een stuk of vijftien elleboogjes in zijn maag. Frieza moet wel los laten. Frieza pikt dit niet en gaat in de aanval. Goku ontwijkt de aanval en geeft Frieza een keiharde stoot in z'n maag. Frieza gaat nu echt door het lint en gaat weer in de aanval. Goku blijft alles ontwijken en slaat dan weer extreem hard toe. Dan zegt Goku dat alles voorbij is.

Goku gaat weg. Maar Frieza laat het hierbij niet zitten. Hij stuurt een paarse energie schijf achter hem aan. De schijf gaat vlak langs Goku. Goku is nu echt kwaad. Hij zegt tegen Frieza: "Ik gaf je nog een laatste kans maar nu moet ik je wel afmaken!" Frieza stuurt de disk terug naar Goku. Goku kan hem nog net ontwijken. Frieza blijft de disk achter hem aan sturen. Goku probeert de disk op Frieza te laten inslaan! Hoe zal dit aflopen, wie zal er winnen? En komt Goku terug op Aarde?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?