Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

92: Goku's Alive!

Krillin en Goku kunnen dus niet naar Aarde worden teruggebracht volgens King Kai, maar Vegeta heeft een ideetje. De Aarde heeft namelijk een aankomststation bij de energiebron. Dus dan moeten ze daarheen gewenst worden en dan naar Aarde. Gohan en de anderen zijn dolblij, maar Vegeta vertelt dit alleen maar omdat hij het geheim om een SSJ te worden van Goku wil leren.

Hierna doen de Nameks een verzoekje. Ze zouden graag naar een andere planeet willen, maar een goede planeet vinden kost tijd. Daarom vragen ze om een plek om zolang te blijven. Bulma doet direct een voorstel: de Nameks kunnen bij haar logeren! De hal die haar vader heeft is groot genoeg voor iedereen en Bulma nodigt daarbij ook direct Vegeta uit.

Ondertussen willen Chi-Chi, Ox-King, Master Roshi, Yajirobe, Oolong en Puar naar Namek vertrekken, maar Dr. Brief krijgt een telefoontje. Het is Bulma die vertelt dat iedereen alweer terug is op Aarde. Dr. Brief gaat vervolgens samen met Chi-Chi met een grote vrachtschip naar Bulma, Gohan en de anderen toe. Chi-Chi is dolgelukkig om haar zoon weer te zien. Daarna gaat iedereen naar het huis van Dr. Brief.

Alle Nameks hebben lol. Mori is aan het golfen en wordt een goede putter, de kinderen leren poker en Captain Ginyu is de leider van zijn eigen vijver. De 130 dagen gaan snel voorbij. De dragon balls van Namek worden verzameld en de eeuwige draak wordt weer opgeroepen. Eerst worden Krillin en Goku naar het aankomststation gebracht. De eeuwige draak brengt Krillin daarheen, maar hij kan Goku daar niet heen brengen! De reden is dat Goku nog steeds in leven is! Dus ze kunnen Goku gewoon naar Aarde wensen. Eerst wenste Bulma Krillin terug, en daarna wenste ze Goku naar Aarde. De Nameks vinden het namelijk niet erg om 130 dagen te wachten totdat ze een nieuw bestaan kunnen opbouwen. De eeuwige draak kan de wens niet vervullen, omdat Goku weigert te komen. Hij zegt dat hij later komt. Dus hebben Yamcha, Tien, Chiaotzu en King Kai besloten dat de derde wens wordt gebruikt om Yamcha terug te wensen.

Weer 130 dagen later word de draak weer opgeroepen en worden Tien en Chiaotzu teruggewenst. En dan nu de laatste wens: de Nameks moeten naar een nieuwe planeet worden gewenst. Dende en Gohan nemen emotioneel afscheid van elkaar. De wens wordt gedaan en alle Nameks verdwijnen naar een andere planeet, waar ze een nieuw bestaan kunnen opbouwen. Het normale leven gaat weer verder.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?