Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

93: The Heavens Tremble

Garlic Jr. is ontsnapt uit zijn de Dead Zone en is terug op aarde gekomen om wraak te nemen.

Gohan is buiten aan het spelen met een soort van tijger. Gohan springt in een boom en de tijger botst tegen een rotsblok aan en rent weg. Gohan rent door en springt van een rots. Tijdens zijn val trekt hij zijn kleren uit en valt in het water. In het water aangekomen vangt hij een paar vissen. Dan komt Krillin uit een auto stappen, hij heeft een mooi pak aan en een schitterende auto. Gohan vraagt of hij ook komt zwemmen, maar Krillin zegt dat hij niet zo'n zin heeft. Dan komt er een mooi meisje uit de auto stappen. Het is Maron, de vriendin van Krillin. Ze zegt dat ze Gohan een lief jongetje vindt en geeft hem een kusje op zijn wang. Krillin vertelt dat er 's avonds een feest is bij Master Roshi en nodigt Gohan uit. Gohan weet niet of hij wel mag. Maron en Krillin stappen weer in de auto en rijden weg. Dan pas dringt het tot Gohan door dat Krillin een vriendinnetje heeft.

Bij Master Roshi wordt het feest gehouden. Yamcha vraagt aan Krillin hoe het tussen hem en Maron gaat, maar Krillin ontkent dat ze samen iets hebben. Maron hoort dat en vraagt Yamcha mee uit. Bulma wordt boos op Maron.

Mr. Popo geeft op Kami's Lookout de plantjes water. Hij merkt iets op en even later komen er vier mannen, de Spice Boys, en Garlic Jr. te voorschijn. Mr. Popo gelooft zijn ogen niet! Hij voelt dat Garlic Jr. iets van plan is en hij probeert op zijn vliegende tapijt weg te komen, maar te laat! Hij wordt gevangen genomen in een klein glazen flesje. Even later komt Kami terug en merkt ook iets vreemds. Dan ziet hij Garlic Jr., die hem wil vangen in een klein glazen flesje. Kami verweert zichzelf tevergeefs en wordt ook gevangen genomen. Vervolgens gaat Garlic Jr. op zoek naar de zwarte mist. Als hij die gevonden heeft spreidt hij het over de aarde uit.

Gohan heeft stiekem zijn kamer verlaten en gaat naar het huis van Master Roshi.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?