Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

94: Black Fog of Terror

De zwarte mist spreidt zich over de aarde uit. Iedereen die het inademt krijgt rode ogen, grotere hoektanden en wordt kwaadaardig.

Op Kami's Lookout ligt de fles met zwarte mist nog open en de mist blijft maar stromen. Garlic Jr. kijkt even naar de flesjes met Kami en Mr. Popo erin, die hopeloos toekijken.

Chi-Chi merkt dat Gohan weg is en word ontzettend kwaad. Ze gaat op weg naar Master Roshi's huis.

Gohan zit op de rug van Icarus, het draakje, en is op weg naar Master Roshi. Als hij de zwarte mist ziet wordt hij bang. Icarus ziet een grot en gooit Gohan erin. Zelf probeert hij er ook in te komen maar het lukt niet. Wel blokkeert hij de uitgang zodat de zwarte mist er niet in komt. Als de kust weer veilig is, lopen ze verder door het bos. Gohan ziet een lief eekhoorntje, tenminste dat denkt hij, maar het eekhoorntje begint naar hem te happen. Dan komen opeens allemaal dieren aangestormd die allemaal de zwarte mist hebben ingeademd. Gohan snapt niet wat er aan de hand is en gaat maar snel weer verder naar Master Roshi.

Op Kami's Lookout kijken de Spice Boys in een bak met zwart water. Daarin moeten ze van Garlic Jr. Gohan zoeken.

Bij Master Roshi's huis is Krillin samen met Maron aan het zwemmen. Chi-Chi komt boos aanlopen. Ze wil weten waar Gohan is. Maron antwoordt dat hij hier niet is en noemt Chi-Chi per ongeluk oma. Chi-Chi wordt boos en wil Maron aanvallen, maar ze wordt tegengehouden door Bulma en Yamcha. Dan komt de zwarte mist over het kleine eilandje heen. Iedereen ademt het in, behalve Maron en Krillin omdat ze onder water waren. Als ze weer boven komen ziet Krillin Gohan. Gohan landt op het eilandje en Krillin en Maron komen uit het water. Krillin verteld dat Chi-Chi er ook is. Chi-Chi komt dan aanlopen en slaat Gohan in zijn gezicht. Gohan snapt er niks van en wil weten wat er aan de hand is. Ook Yamcha, Bulma, Master Roshi, Oolong en Puar hebben de zwarte mist ingeademd en vallen Krillin en Maron aan. Die kunnen zich verdedigen. De Spice Boys zijn intussen ook aangekomen bij Master Roshi's huis. Ze vertellen dat Garlic Jr. ze nu in hun macht heeft door de zwarte mist. Gohan valt de Spice Boys aan. De Spice Boys willen wat terug doen maar gelukkig komt Piccolo in actie.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?