Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

95: Battle at Kami's Lookout

Spice wil dat Piccolo kiest. Of Piccolo mag bij Garlic Jr.'s groep toetreden omdat Piccolo zelf ook veel duistere kanten heeft of Piccolo mag vechten tegen de Spice Boys en tegen zijn vrienden. Maar Piccolo lacht Garlic Jr.'s plannen uit omdat Garlic Jr. vroeger in zijn eigen val de Dead Zone is gevallen. Dat zo'n domme persoon de wereld wil overheersen en de macht wil grijpen maakt Piccolo alleen maar aan het lachen. Spice vertelt hoe Garlic Jr. is ontsnapt uit de Dead Zone. Doordat de Macchio Star eens in de 12000 jaar dicht bij de aarde staat krijgen alle slechte wezen extra kracht van de ster. Deze ster is de geboorte planeet van Garlic Jr. Doordat deze ster zo dichtbij stond kon Garlic Jr. transformeren en ontsnappen uit zijn gevangenis. Spice vertelt ook dat Mr. Popo en Kami in kleine potjes zijn opgesloten door Garlic Jr. Garlic Jr. heeft de taak van bewaker van de aarde genomen. En ook vertelt hij nog dat ze de zwarte mist hebben uitgeschonken over de aarde. En als niet binnen 24 uur het heilige water wordt gebruikt zal de zwarte mist permanent worden. Daardoor zal het duistere volk voor eeuwig heersen.

Piccolo's besluit staat vast. Hij zal gaan vechten en hij valt Vinegar aan. Maar Yamcha valt Piccolo in zijn rug aan. Icarus brengt Maron in veiligheid zodat Piccolo, Krillin en Gohan kunnen vechten. Piccolo valt Yamcha aan maar Gohan probeert het te stoppen. Piccolo slaat Gohan weg. Piccolo wordt gebeten door Yamcha en de rest. Gohan en Krillin krijgen als taak het heilige water los te laten. Piccolo behoort nu ook tot het leger van Garlic Jr. Als Gohan en Krillin terug naar Kami's Lookout gaan, komen ze Maron met Icarus weer tegen. Ze wil mee naar Garlic Jr. anders is het uit tussen Krillin en Maron.

Vegeta is op zoek naar Goku in de ruimte. Hij strandt op een planeet die Frieza trouw is. De hoofdman vraagt waarom Frieza Vegeta naar hun planeet stuurt. Vegeta legt uit dat Frieza dood is gemaakt door een Saiyan genaamd Goku. En Vegeta zegt dat hij geen orders meer aanneemt van Frieza. Vegeta wordt boos omdat deze mannen hem niet gehoorzamen en vernietigd hen allemaal.

Gohan, Krillin, Maron en Icarus komen aan bij Korin's Tower. Er is niemand en ze doen stil. Ze doen dit om te weten of Korin ook de zwarte mist heeft ingeademd. Maron doet niet zo zachtjes zodat Korin en Yajirobe naar boven komen. Ze zijn niet vergiftigd door de mist. Korin leest de gedachten van Gohan en Krillin zodat hij weet wat er allemaal gebeurt. Korin geeft als advies snel naar Kami's Lookout te gaan maar ze zijn al weg en Maron blijft achter.

Als ze aankomen bij Kami's Lookout zien ze een compleet verwoeste Lookout. Krillin zegt dat Mr. Popo hiervan een hartaanval zou krijgen. Ze lopen verder en zien Garlic Jr. staan. Ze willen hem aanvallen maar door een explosie vliegen ze terug naar achteren. Ze zien de Spice Boys met Piccolo staan. Piccolo is besmet met de zwarte mist. Hoe moeten ze nu verder?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?