Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

96: Fight With Piccolo

Piccolo is bezeten door de zwarte mist. Garlic Jr. heeft een vraag voor Gohan. Hij wil weten waar Goku is, zodat Garlic Jr. wraak op hem kan nemen. Gohan weet niet waar zijn vader is en probeert Garlic Jr. te slaan. Garlic Jr. krijgt een flashback hoe hij in de Dead Zone terechtkwam. Nu weet hij dat Gohans krachten kan uitschakelen. Gohan wil zijn Masenko gebruiken maar Kami wordt met zijn potje tevoorschijn getoverd zodat Gohan zijn Masenko inhoudt. Gohan wordt aangevallen door Salt en Krillin wordt aangevallen door Mustard. Piccolo wil ook aanvallen maar Spice, de baas van de Spice Boys, houdt hem tegen. Gohan en Krillin hebben geen kans tegen de twee Spice Boys. Als Salt een ki-straal op Gohan afvuurt springt Krillin ervoor en blokt hem. Maar als het schot ophoudt valt Krillin op de grond.

Maron loopt te oefenen om haar figuur in orde te houden. Korin en Yajirobe krijgen een kleur van door naar haar te kijken. Maron is klaar met haar oefeningen en wil nu eten. Het tweetal heeft nog nooit gekookt. Ze gaan snel naar de keuken. Het tweetal begint te praten en op te scheppen over op wie Maron valt.

Krillin zegt nog wat tegen Gohan en valt dan bewusteloos op de grond. Gohan wordt verdrietig en boos. Er ontstaat veel energie bij Gohan.

Vegeta is op een verlaten planeet aan het trainen. Vegeta wordt boos vanwege Goku's Super Saiyan gave. Vegeta ziet Goku staan en vliegt er snel op af om het geheim te weten over de Super Saiyan. Goku gooit een groot gesteente naar Vegeta. Vegeta laadt snel op en schiet het gesteente kapot. Nu vliegt hij snel naar Goku toe maar als hij eraan komt is Goku allang weer weg.

Nu Gohan opgeladen is vuren Mustard en Salt gezamenlijk een krachtig ki-schot. Als hij Gohan raakt ziet Krillin dat Gohans krachtveld de bal tegenhoudt. Er volgt een explosie maar niemand is gewond. Gohan is boos en schiet zijn Masenko op Salt af, waardoor Salt wordt gedood. Mustard krijgt een trap en vervolgens gaat hij ook dood door een Masenko van Gohan. De een na sterkste Spice Boy, Vinegar, wil aanvallen maar Piccolo valt als eerste Gohan aan. Gohan krijgt een trap. Maar Gohan wil Piccolo geen pijn doen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?