Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

97: Call For Restoration

Piccolo ramt Gohan in elkaar. Maar als de overige Spice Boys Gohan willen aanvallen gaat Piccolo weer in de aanval. Garlic Jr. geniet van Piccolo's optreden en van zijn macht. Krillin probeert Garlic Jr. stiekem aan te vallen en Kami en Mr. Popo te bevrijden. Spice en Vinegar gaan in de aanval om wraak te nemen op de dood Mustard en Salt. Ze laden op maar als ze willen aanvallen doet Piccolo zijn Energie Dan zodat er veel ki-schoten op Gohan wordt afgevuurd. Krillin ziet dat Garlic Jr. Kami naast hem neerlegt en als Krillin hem wil pakken komt er snel een energie veld om Garlic Jr. heen waardoor Krillin terug geduwd wordt. Garlic Jr. trapt Krillin op zijn hoofd en vlak voordat Garlic Jr. de genadeslag wil geven aan Krillin wordt Gohan boos, zodat Piccolo voor het Ki-schot van Garlic Jr. vliegt. Piccolo staat weer op en wil Gohan aanvallen maar Krillin springt ervoor. Krillin wordt opgepakt door Piccolo en wordt gebeten. Krillin is nu ook onder invloed van de zwarte mist. Ook al heeft hij de zwarte mist niet ingeademd.

Op Korin's Tower verliezen Yajirobe en Korin voor de drieŽntwintigste keer op rij van Maron met kaarten. Ze zijn blut hebben geen kleding meer. Yajirobe vraagt waarom Korins gave om gedachten te lezen niet werkt. Dat komt omdat ze geen of weinig hersenen en gedachten heeft. Korin wil nog een keer spelen maar nu om een special voorwerp: een voorwerp waardoor je naar de hemel gaat. En het is ook nog een briefopener.

Gohan gaat naar Krillin toe om te kijken of Krillin het goed maakt, maar Krillin is er slecht aan toe. Gohan voelt dat Piccolo een vuurbal op hem afschiet en Gohan houdt hem tegen. Maar door de kracht vliegt Gohan door een gebouw heen. Piccolo gaat erachter aan. Piccolo valt aan maar Gohan houdt stand. De multivorm van Piccolo zorgt ervoor dat er drie Piccolo's zijn. Gohan krijgt van Garlic Jr. het heilige water te zien maar ondertussen komen Piccolo en Krillin aan om Gohan aan te vallen. Het tweetal valt aan samen met Spice en Vinegar. De Spice Boys vallen snel af. Als Piccolo de genadeslag wil geven houdt Garlic Jr. Piccolo nog snel tegen. Garlic Jr. wil Gohan toch liever zelf afmaken. Maar Piccolo pakt snel de potjes met Kami en Mr. Popo en gooit ze naar Krillin. Hij bevrijdt Kami en Mr. Popo. Piccolo geneest zichzelf en Krillin gaat naar Gohan kijken of het goed met hem gaat. Met Gohan gaat het goed. Piccolo's plan heeft geholpen: Hij deed of hij onder invloed van de zwarte mist was maar dat was niet zo. Hij heeft Krillin zachtjes gezegd wat zijn plan was tijdens het bijten van Krillin.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?