Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

98: Suicidal Course

Krillin laat Kami en Mr. Popo weer uit hun flesjes. Gohan wordt door Piccolo neergeslagen. Garlic Jr. is verrast dat de twee niet door de mist waren geïnfecteerd. Piccolo heeft de gaten die in zijn nek staan en hij zegt dat dit de enige manier was om bij Garlic Jr. in de buurt te komen en Kami te bevrijden zodat hij op volle kracht kon gaan draaien. Hij zegt dat het bijten van Krillin maar gespeeld was en dat hij toen tegen Krillin zei dat hij alles speelde. Piccolo zegt dan tegen Kami dat hij het heilige water vrij moet laten. Garlic Jr. lacht en hij zegt dat ze nooit op tijd iedereen kunnen helen.

Ergens in een brandende stad vluchten een jongen en een meisje. Ze gaan naar een donkere plek en het meisje is bang. De jongen zegt dat dit door die mist komt en dat alles goed komt. Dan vliegt er een kudde ratten op ze af en alles wat er over blijft is de schoen van het meisje. In de lucht hangt een enorme rode ster.

Bij Kami's Lookout zegt Mr. Popo dat er een manier is om het Heilige Water op tijd over de hele wereld te verspreiden. Onder in de Lookout zit het punt waar de zeven luchtstromen uitkomen, maar dat het een moeilijke weg is om er te komen en dat ze misschien de voormalige bewakers van de aarde tegenkomen. Kami zegt dat hij het doet en Mr. Popo gooit het tapijt uit. Ze stappen erop en ze vliegen weg. Garlic Jr. vuurt een schot af om ze af te remmen. De twee Spice Boys vliegen ernaartoe om Kami en Popo tegen te houden maar Gohan en Krillin houden de twee Spice Boys tegen.

Op een andere planeet zie je een explosie. Als de rook weg is zie je Vegeta staan. Hij zegt dat iedere inwoner van de planeet aan hem moet gehoorzamen. Iedereen probeert Vegeta neer te schieten maar Vegeta vermoordt ze allemaal met één schot.

Op Kami's Lookout pakt een van de Spice Boys Gohan vast bij zijn haren. Piccolo probeert Garlic te pakken door zijn armen uit te rekken. Dan valt Piccolo aan met een Special Beam Cannon. Krillin is met de andere Spice Boy aan het vechten. Krillin gebruikt een Destructo Disc maar de Spice Boy vangt hem, gooit hem terug en Krillin wordt bewusteloos geslagen. Dan komt Gohan weer vrij en hij schiet op de Spice Boy die met Krillin aan het vechten was. Gohan kijkt hoe het met Krillin gaat. De Spice Boy komt weer bij en Gohan en Krillin vallen de Spice Boy aan. Piccolo is aan het winnen van Garlic Jr. Garlic Jr. zegt dat hij tien keer zo sterk zal worden door die rode planeet in de lucht. Het is de Macchio Star. Garlic Jr. laadt op. De Spice Boys komen weer bij en ze zien dat Garlic aan het transformeren is. Piccolo zegt dat Gohan en Krillin weg moeten wezen.

Kami en Popo staan voor een deur. Popo doet de deur open. Achter de deur staat een zwarte figuur. Kami en Popo gaan de kamer binnen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?