Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

99: Extreme Measures

Garlic Jr. is compleet getransformeerd en Spice en Vinegar krijgen ook energie van de Macchio Star, zodat zij ook transformeren in reuzen. Gohan en Krillin krijgen flink wat klappen van de twee Spice Boys. Garlic Jr. valt Piccolo en Piccolo kan geen standhouden tegen de grote reus.

Doordat Kami is aangevallen kan hij moeilijk wakker blijven. Een rare geest verschijnt, de voorganger van Kami Yokadi Ushi. Mr. Popo herkent hem meteen en hij is blij hem weer te zien, maar Ushi is niet blij. Hij zegt tegen Mr. Popo dat hij Kami niet hierheen had mogen brengen. Hij houdt Kami en Mr. Popo tegen. Maar Mr. Popo en Kami zetten het op het rennen. Ushi wordt kwaad en probeert ze tegen te houden met explosies, gaten in de grond en elektrische schokken.

Met Krillin, Gohan en Piccolo gaat het ook niet zo goed. Ze worden met gemak verslagen. Krillin raakt bewusteloos en Vinegar trapt Krillin van Kami's Lookout naar beneden. Gohan probeert Krillin te redden maar Spice en Vinegar gaan vechten met Gohan, zodat Krillin verder naar beneden valt. Gohan ziet Krillin steeds verder vallen. Gohan wordt kwaad waardoor hij erg veel kracht krijgt en dan vuurt hij uit beide handen een ki-schot zodat Vinegar en Spice dood gaan. Gohan vliegt snel naar beneden om Krillin op te vangen. Krillin is van de dood gered, maar Piccolo is verslagen door Garlic Jr. en is begraven onder een ingestorte pilaar. Gohan komt met Krillin boven en legt Krillin neer op de grond. Garlic Jr. zegt tegen Gohan dat Piccolo dood is en Gohan wordt boos. Maar voordat Gohan gaat aanvallen komt Piccolo terug. Piccolo doet zijn vergroot aanval zodat hij even groot wordt als Garlic Jr. Garlic Jr. krijgt trappen van Piccolo. Dat komt omdat Garlic Jr. krachtig is maar niet snel.

Kami en Mr. Popo lopen tegen een muur op. Mr. Popo is vergeten te zeggen dat je alleen door deze muur heen mag als je toestemming hebt van de dode bewakers. Kami legt zijn hand tegen de muur op en er komt veel kracht op te staan zodat de onzichtbare muur breekt. Ze beginnen weer weg te rennen maar Kami begint te vervagen.

Terwijl Piccolo Garlic Jr. onder handen neemt begint Piccolo ook te vervagen. Piccolo wil aanvallen maar heeft weinig kracht. Zijn vergrootaanval werkt niet meer.

Kami wordt weer tegen gehouden door twee andere wachters waardoor het energieniveau nog lager wordt. Maar Kami geeft niet op. Door niet op te geven krijgen Kami en Piccolo weer nieuwe kracht. Kami komt bij de volgende muur en loopt daar dwars door heen.

Piccolo wordt bijna verslagen. Zijn energie level is laag maar vlak voordat hij dood wordt geslagen houdt Gohan de slag tegen van Garlic Jr. Krillin gaf dit advies aan Gohan.

Kami en Mr. Popo zien het gat onder de Lookout van Kami. Hier komen de zeven luchtstromen samen zodat het heilige water snel verspreidt kan worden. Maar opeens komen er nog meer wachters. Zullen ze het heilige water nog op tijd kunnen verspreiden?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?