Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

101: Brief Chance for Victory

Gohan probeert Piccolo, Krillin en zichzelf van de Dead Zone te houden door middel van een schild. Terwijl het Holy Water zich over de aarde verspreidt, houden de wachters Kami nog steeds vast. Mr. Popo probeert ze nog om te praten maar het lijkt erop dat Kami z'n einde steeds dichterbij komt.

Gohan begint weg te glijden en Krillin en Piccolo kunnen niet meehelpen want ze hebben niet genoeg energie. Garlic Jr. steekt steeds meer kracht in de Dead Zone zodat de lookout van Kami begint te kantelen en het dak van de ruimte waarin Kami, Popo en de wachters zich bevinden het bijna begeeft en begint in te storten. Het schild van Gohan wordt steeds zwakker en ze schuiven steeds dichter naar de Dead Zone toe. Piccolo zegt dat Gohan de Macchio Star moet vernietigen, alleen Gohan wil dit niet omdat hij zijn vrienden dan niet meer met zijn schild kan beschermen. Garlic Jr. steekt nog meer kracht in de Dead Zone en de lookout begint af te brokkelen. Krillin wil nu ook dat Gohan de Macchio Star vernietigt omdat de mensen op aarde anders worden opgeslokt, maar in plaats daarvan maakt Gohan zijn schild groter wat ten koste gaat van zijn energie.

De wachters laten Kami eindelijk los op verzoek van Mr. Popo en geven hem ook nog een beetje energie. Kami is boos op de wachters omdat ze hem nu pas hebben losgelaten. Maar de wachters sturen Popo en Kami naar het oppervlak in plaats van dat ze weer een aanval doen.

Gohan verliest zijn kracht maar die van Piccolo neemt toe omdat Kami er weer is. Piccolo springt uit het schild, gevolgd door Krillin, zodat Gohan de Macchio Star wel moet vernietigen terwijl Piccolo en Krillin Garlic Jr. bezig houden. Gohan vuurt een enorme bal af die de Macchio Star vernietigt en Garlic Jr. verschrompelt.

Op aarde is alle rust weer teruggekeerd en Vegeta blijft maar naar Goku zoeken waarvan hij denkt dat hij hem bijna heeft gevonden.

Geschreven door: Tikor

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?