Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

102: Krillin's Decision

De rust is teruggekeerd op aarde. Terwijl Krillin en Maron aan het winkelen zijn wordt Bulma gebeld. Er is iets ergs aan de hand en Bulma moet direct naar Master Roshi's huis komen. Chi-Chi, Ox-King, Yamcha, Krillin en Maron krijgen ook het bericht van Master Roshi maar Krillin en Maron zijn aan het winkelen dus horen ze het bericht niet. Ze zien een bruidsjurk en Krillin denkt aan trouwen en een gezin. Als iedereen bij Master Roshi is aangekomen houdt Master Roshi een heel gesprek. Turtle, de schildpad van Master Roshi, is 1000 jaar oud geworden en dat was Master Roshi bijna vergeten. Chi-Chi en Bulma worden erg boos op Master Roshi want zij vinden het geen noodgeval. De jarige Turtle komt binnen en wordt erg emotioneel. Hij ziet dat niemand zijn verjaardag is vergeten. Bulma en Chi-Chi kunnen niet meer boos worden en worden weer vrolijk. Er komt een groot feest met een taart met 1000 kaarsjes en een toost. Krillin en Maron komen toch ook nog langs! Krillin maakt bekend dat ze waarschijnlijk gaan trouwen. Iedereen is erg verbaasd maar later is iedereen blij voor hen.

Op een rustige nacht is Krillin alleen buiten. Hij zegt tegen zichzelf dat Maron te goed voor hem is. Turtle komt en zegt tegen Krillin dat het niet waar is. Hij zegt dat als Maron niet van Krillin houdt zoals hij is, hij haar dan een reuzenparel moet geven. Door die woorden gaat Krillin alles op alles zetten om de grootste parel ter wereld, de Traan van de Zeemeermin, te vinden. Gohan gaat met Krillin mee om de parel, die ergens in de buurt ligt, te halen. Ze gaan duiken. Maron kan Krillin niet vinden en verveelt zich. Ze gaat naar Yamcha toe. Bulma en Chi-Chi worden boos op Maron omdat het lijkt alsof ze Yamcha verleidt. Maar Maron zegt dat Bulma en Chi-Chi gewoon normale vrouwen zijn en Bulma en Chi-Chi krijgen ruzie over wie beter, mooier en jonger is.

Krillin en Gohan lijken de parel gevonden te hebben maar het was een lichtgevende vis. Gohan ziet een schat in een oud schip maar Krillin zwemt door en Gohan doet dat ook. Krillin en Gohan gaan naar een grot maar daar worden ze aangevallen door miljoenen vissen. Als ze daar aan ontsnappen zien ze de reuzenparel. Als Krillin de parel wil pakken komt er een grote vis op hen af. Door het gevecht valt een rots bijna op de parel maar alle vissen beschermen de parel. Krillin weet niet goed wat hij met deze situatie moet doen en besluit terug te gaan naar huis.

Krillin is op het strand en vindt Maron. Maron vindt Krillin saai worden en Krillin wil wat zeggen. Hij denkt dat het beter is om Maron vrij te laten. Hij maakt het uit. Maron zegt tegen Krillin dat Krillin altijd in haar hart blijft en dat ze ja had gezegd tegen een huwelijksverzoek. Maron loopt weg. Krillin gelooft zijn oren niet en rent terug naar Maron maar door een houtblok valt hij. Hij ziet dat iemand anders Maron oppikt. Als Krillin het nieuws bij de groep komt brengen reageert iedereen verbaasd. Bulma en Chi-Chi zijn blij dat ze weg is omdat het beter is. Ze vonden haar een lastpost. De anderen vinden het jammer en Krillin begint weer te lachen maar achter zijn brilglazen huilt hij toch omdat hij Maron mist.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?