Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

103: Frieza's Counterattack

Krillin oefent kamehameha's op Turtle Island die gigantische vloedgolven veroorzaken. Master Roshi zegt dat het aan de breuk tussen Krillin en Maron ligt, hij doet niets anders.

Gohan droomt weg op zijn kamer totdat Chi-Chi binnenkomt. Gohan leunt net iets te ver naar achterom te kijken wie er samen met zijn moeder binnenkomt en valt op de grond. Gohan vindt het allemaal wel grappig totdat Chi-Chi hem heeft voorgesteld aan zijn nieuwe privé-leraar: Mr. Shu. Volgens Chi-Chi moeten de twee maar gelijk beginnen.

Bulma vertelt dat ze over Vegeta heeft gedroomd en dat hij terug naar de aarde kwam. Yamcha wordt jaloers en is even boos op haar. De moeder van Bulma zegt dat Vegeta zonder brandstof zit waardoor Bulma een beetje wanhopig wordt.

Mr. Shu zegt dat hij al twee fouten heeft ontdekt waarop Gohan antwoordt dat ze om van te leren zijn. Mr. Shu pakt zijn zweep en zegt dat hij gewoon geen fouten moet maken en niet zo brutaal moet zijn. Chi-Chi weet van niets en denkt dat alles goed gaat maar ondertussen krijgt Gohan een flink pak slaag van zijn leraar. 's Nachts gaan ze door met leren maar Gohan droomt weer lekker weg. Hij droomt over zijn vader die opeens in Frieza verandert en zegt dat zijn vader nooit thuiskomt. Zonder dat Gohan er besef van heeft, verbrijzelt hij bijna de hand van Mr. Shu. Als Gohan wakker wordt en de hand van zijn leraar loslaat, die inmiddels doodging van de pijn, zegt Mr. Shu dat Goku een hersenloze bruut is. Gohan staat op om hem een lesje te leren. Mr. Shu haalt uit en probeert Gohan te raken met zijn zweep. Gohan vangt de zweep op en knijpt hem stuk. Mr. Shu roept Chi-Chi en die komt de kamer binnen. Gohan houdt gelijk op en kijkt heel onschuldig. Nu Chi-Chi erbij is zegt Mr. Shu dat Gohan even vechtlustig is als zijn vader. Maar volgens Chi-Chi is Gohan dat helemaal niet. Daarnaast noemt Mr. Shu Goku een waardeloze vader en dat doet de deur dicht voor Chi-Chi. Ze doet het raam open en gooit Mr. Shu eruit. Buiten schreeuwt hij nog dat dit niet zomaar gaat, maar als Chi-Chi dan op hem afstormt kiest Mr. Shu toch maar voor de vluchtweg.

Opeens land Vegeta in de achtertuin van huize Bulma. Yamcha neemt een vechthouding aan maar tot ieders geruststelling komt Vegeta alleen voor Goku, waarvan hij dacht dat die er al was. Dan komt Bulma tussen beiden en ze zegt dat Vegeta zich moet wassen. Vreemd genoeg luistert Vegeta ook nog. Bulma legt schone nieuwe kleren klaar. Later roept Vegeta dat Bulma een handdoek moet brengen, maar dat doet Bulma niet omdat ze geen slaaf is. Als Vegeta zich wil aankleden vindt hij het terecht raar dat hij een roze shirt aan moet. Iedereen lacht om Vegeta maar hijzelf vind thet minder grappig. Bulma zegt dat Vegeta wat rustiger aan moet doen en gewoon moet wachten totdat Goku er is.

Chi-Chi maakt het eten klaar terwijl ze het verhaal van Mr. Shu aan haar vader vertelt die er erg om moet lachen.

Opeens voelen onze krijgers een groot power level op hen af komen en trekken hun vechtoutfits aan. Het zijn Frieza en zijn vader: King Cold. Ze zien op de radar dat Goku ook bijna thuis is. Wie zal er eerder zijn en hoe loopt dit af?

Geschreven door: Tikor

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?