Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

105: Another Super Saiyan?

De nieuwkomer staat tegenover Frieza en King Cold. Hij lijkt heel zelfverzekerd. Frieza en de jongen dreigen en schelden wat af, alleen ze verroeren geen vin. Frieza gelooft niets van wat hij zegt en denkt dat hij gek is. Frieza beveelt zijn soldaten en de kapitein om de jongen te omsingelen en te vernietigen. De kapitein meet op zijn scouter dat het power level van de jongen maar tot 5 komt en schiet met zijn wapen. De jongen slaat de laser zonder enige moeite weg, maar daar laat de kapitein het niet bij zitten. Nu schiet hij alles wat hij heeft richting de jongen die alles met één hand afweert. Nu de kapitein verlamd is van angst beukt de jongen hem tegen Frieza's schip. De anderen mannen, die de jongen hadden omsingeld, stormen op hem af zonder te beseffen tegenover wie of wat ze werkelijk staan. De nieuwkomer pakt zijn zwaard, dat op zijn rug gebonden zit, springt en flits, flits, flits. Iedereen valt op de grond op een grote kerel na. Zijn pak en scouter vallen in reepjes van hem af. En omdat de arme ziel bang is vermoordt Frieza hem.

Nu voelen de anderen de aanwezigheid van de jongen ook, hij is sterker dan Frieza en King Cold. Ze denken dat het Goku is en willen hem gaan helpen maar Vegeta houdt ze tegen. Volgens hem moeten ze onopgemerkt blijven.

De jongen en Frieza dagen elkaar uit, maar vechten doen ze nog steeds niet. De jongen zegt iets waardoor Frieza heel kwaad wordt. King Cold zegt dat Frieza nu eindelijk eens moet opschieten. Volgens de jongen zal er maar één iemand zijn om Goku op te wachten als hij terug is. Hij zegt dat hij een Super Saiyan is. Frieza en King Cold geloven hem niet en lachen hem uit. Maar dan begint alles en iedereen wat niet stevig genoeg op de grond zit, ligt of staat te vliegen en het power level van de jongen schiet omhoog. De kleur van zijn haar en ogen veranderen en zijn wenkbrauwen ook. Frieza schrikt nu wel heel erg en deinst achteruit. Frieza weet het nu zeker. De jongen heeft dezelfde ogen als Goku. Frieza doet gelijk een aanval maar de jongen slaat hem weg.

Vegeta rent naar de plek waar hij denkt dat alles gebeurt en de rest volgt hem. Alles staat in brand en rookt als een gek. Frieza denkt dat hij de jongen verslagen heeft, maar die verschijnt opeens in de rook. Frieza doet meteen een nog grotere aanval en King Cold schrikt omdat Frieza met zo'n aanval zichzelf en hem er bij in een keer kan opblazen. Maar de jongen houdt de aanval tegen en slaat hem weg zodat het in stukjes uiteen spat. Vegeta en de rest staan er nu met hun neus boven op, alleen zien ze niets door de rook.

King Kai juicht de jongen toe vanaf zijn kleine planeetje. Hij voelt ook dat de jongen veel sterker is dan Frieza.

De jongen geeft Frieza nog één kans om hem te grazen te nemen en Frieza probeert hem samen met de planeet te vernietigen. Hij gooit een enorme bal bovenop de jongen die eerst langzaam tot de helft in de grond zakt maar komt dan weer naar boven met de jongen die hem in één hand vasthoud. Frieza schiet een straal in de bal zodat die ontploft. Gevolg: een enorme krater op de plaats van de jongen. King Cold lacht Frieza uit omdat hij er zo lang over deed om de jongen te vernietigen. Maar de jongen zit op een rots achter Frieza en King Cold en vuurt een bal af. De twee kunnen net op tijd wegspringen. Frieza zoekt de jongen die opeens met getrokken zwaard achter hem verschijnt. Het lijkt erop dat Frieza doormidden is gehakt, maar zou het werkelijk zo zijn?

Geschreven door: Tikor

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?