Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

106: Welcome Back Goku

Het lijkt het einde te zijn voor Frieza. Trunks heeft met zijn zwaard Frieza in stukjes gehakt en alle verkoolde, rokende stukjes van Frieza vallen naar beneden. King Cold is erg geschrokken en is onder de indruk van het zwaard van Trunks. Hij vraagt of hij het zwaard mag bekijken en zegt dat Trunks niets heeft te vrezen van hem. Trunks twijfelt maar gooit het zwaard dan naar King Cold. Hij bekijkt het zwaard eventjes. King Cold denkt dat Trunks niets waard is zonder zwaard. Opeens valt King Cold Trunks aan met het zwaard en hoopt hem zo te verslaan, maar Trunks houdt het zwaard met gemak tegen en zegt: "Je moet weten dat de kracht van een man niet in zijn zwaard zit". Hij duwt King Cold van zich af en King Cold begint te smeken dat Trunks hem niet hoeft te vermoorden. King Cold zegt dat hij een goed man is, hij niemand kwaad wou doen, en dat alleen zijn zoon slecht was. Maar Trunks toont geen medelijden en vernietigt hem en zijn ruimteschip.

Dan ziet hij al onze helden en hij vraagt of ze meegaan naar de plek waar Goku over enkele uren gaat landen. Eerst twijfelen ze maar dan gaan ze wel mee. Op de plek aangekomen is iedereen nog steeds onder de indruk en Gohan vraagt hoe Trunks zijn vader kent? Trunks kan dat niet zeggen, want het is geheim. Ook vraagt Gohan of hij daarnet een Super Saiyan was? Trunks zegt ja, maar Vegeta begint te beweren dat dit helemaal niet kan. Hij en Goku zijn volgens hem de enige twee Saiyans die over zijn, en met Gohan erbij als half mens en half Saiyan is dat drie.

Dan gaan ze twee uren zitten wachten. Er wordt gewacht en gewacht en Bulma begint al te schreeuwen van de stres. Ze maakt ruzie met Yamcha. De tijd verstrijkt langzaam. Opeens zegt Trunks dat Goku op dit ogenblik kan gaan landen. Iedereen kijkt naar boven en daar zien ze een glimpje dat snel nadert. Het is een ruimteschip en iedereen begint al te joelen en te dansen. Het ruimteschip stort en creŽert zo een reusachtige krater. Iedereen kijkt naar beneden en het ruimteschip gaat open. Eerst verschijnt er een paar handen en dan het hele lijf, en het is, zoals Trunks al had gezegd, Goku! Hij is dus terug. Hij kijkt even om zich heen en ziet dan iedereen staan en is verbaasd dat ze wisten dat hij hier ging landen.

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?