Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

107: Mystery Revealed

Goku is terug op Aarde en iedereen is hartstikke blij. Maar Goku kijkt verbaasd en vraagt meteen hoe ze weten dat hij hier ging landen. Iedereen wijst naar Trunks. En Goku vraagt meteen hoe hij dit weet. Trunks zegt niks en Goku heeft nog een vraag: Wat is er met Frieza gebeurd? Ze vertellen het verhaal dat Trunks zonder al te veel inspanning Frieza heeft verslagen. Goku is diep onder de indruk.

Even later wil Trunks onder vier ogen met Goku spreken en ze besluiten een stukje verderop te gaan praten. Goku weet niet waarom de jongeling met hem wil praten en vraagt dat dan ook meteen. Maar Trunks zegt nog steeds niets en vraagt aan Goku of hij op eigen commando Super Saiyan kan worden. Goku snapt er nog steeds niks van maar doet wat Trunks vraagt en hij wordt Super Saiyan. Trunks is onder de indruk ook Trunks wordt Super Saiyan. Goku is stomverbaasd. Goku merkt op dat ze er precies hetzelfde uitzien, maar Trunks weet dat nog niet zo zeker. Hij pakt zijn zwaard en zwaait richting Goku, maar Goku blijft staan waar hij staat en ook Trunks stopt met de beweging. Deze keer is Trunks verbaasd en vraagt hoe Goku wist dat hij ging stoppen. Goku antwoordt dat hij wist Trunks hem geen kwaad wilde doen doordat hij zijn gedachten had gelezen. Trunks waarschuwt dat hij het nog een keer doet, maar dan niet zal stoppen. Goku concentreert zich en zijn vinger gaat gloeien. Trunks geeft een paar fikse slagen maar Goku stopt ze allemaal met gemak met zijn vinger! Trunks gooit zijn zwaard omhoog, die precies weer in de houder terechtkomt, en wordt weer een normale Saiyan.

Trunks denkt dat hij Goku wel kan vertrouwen en wil hem het geheim vertellen. Trunks begint hem te vertellen dat het waar is dat Goku, Vegeta en Gohan de laatste Saiyans zijn, aar dat hijzelf een afstammeling van Vegeta is en nog geboren moet worden. Weer is Goku stomverbaasd en vindt het te gek dat Vegeta vader wordt. Dan gaat Trunks verder. Hij vertelt dat hij Trunks is en 20 jaar in de toekomst leeft. Over 3 jaar op 10 Mei in de ochtend zullen twee wezens op Aarde aankomen. Het zijn Androïds en het zijn monsters. Ze zijn gemaakt door Dr.Gero, de oude leider van het Red Ribbon Army. De wezens zijn vechtmachines en er zal een vreselijke strijd ontstaan. Iedereen zal sneuvelen, behalve Gohan, maar die zal 13 jaar later ook dood gaan.

Dan vraagt Goku wat er met hem zelf gebeurt. Trunks zegt dat hij zelfs voor de komst van de Androïds zal sterven, want hij krijgt een virusinfectie in zijn hart en zelfs een Super Saiyan is niet tegen dat virus bestand. Goku vind dit heel rot en zou graag willen vechten tegen Androïds. Trunks is blij dat Goku zo strijdlustig is en geeft hem een middel tegen het virus, dat hij moet innemen op het moment dat hij ziek wordt. Trunks vertelt dat zijn moeder er in gelooft dat Goku de wereld kan veranderen. Maar Goku vraagt zich nog een ding af. Wie is Trunks' moeder? Trunks vertelt dat zijn moeder precies achter hem staat. Goku valt om van het lachen. Hij had nooit verwacht dat Vegeta en Bulma samen een kind zouden zijn. Trunks neemt afscheid. Hij wenst Goku geluk in de strijd en sterkte en dan vliegt hij met volle snelheid weg.

Iedereen komt naar Goku en vraagt wat de jongeling gezegd heeft. Goku zegt dat het niets bijzonders was. Piccolo heeft echter een goed gehoor en hij heeft het allemaal gehoord. Piccolo vindt dat de rest ook recht heeft op het verhaal. Hij vertelt het verhaal met uitzondering van de het feit dat Trunks de zoon is van Vegeta en Bulma. Iedereen is onder de indruk. Piccolo zegt dat hij niet dood wil gaan en héél hard gaat trainen. Iedereen stem hier mee in en is plan hard te gaan trainen. Op dat moment zien ze Trunks opstijgen in zijn ruimteschip. Hij gaat weer terug naar huis of beter gezegd terug naar de toekomst.

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?