Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

108 Goku's Special Technique

Vegeta is erg nieuwsgierig vraagt hoe Goku eigenlijk van de planeet Namek is weggekomen. Goku legt uit dat hij in het ruimteschip van Frieza zat maar die wou maar niet starten. Net toen hij in een diep ravijn viel kwam er een ander ruimteschip voorbijgevlogen. Hij sprong erin en kon net voor hij in de Lava stortte wegkomen, maar hij had geen idee waarheen. Op een gegeven moment stortte Goku op een planeet neer. Er waren wezens die erg vriendelijk waren en Goku en zijn ruimteschip hebben opgeknapt. Hij laadde weer in en vertrok naar huis. En zo is hij hier weer terechtgekomen.

Daarna vraagt Vegeta of hij veel heeft getraind en zo ja of Goku paar dingetjes kan laten zien. Goku zegt dat hij een nieuwe techniek heeft geleerd genaamd 'Instant-Transmission'. Hij laat zien hoe dit werkt en met enkele seconden is hij terug. En wat heeft hij bij zich? De zonnebril van Master Roshi! Iedereen is verbaasd en Goku geeft de bril aan Krillin. Opeens merkt Tien op dat ze maar eens moeten gaan trainen. Maar dan komt Bulma met een idee. Ze denkt dat als ze Dr. Gero vinden voordat hij de Andro´ds maakt, ze helemaal niet hoeven te vechten. En dat ze Dr. Gero zouden kunnen vinden met behulp van de dragon balls. Maar zoals gewoonlijk moppert Vegeta er meteen op los en zegt dat dit nooit kan lukken omdat ze de dragon balls nooit op tijd zullen vinden. Bulma wordt hier helemaal hysterisch van en zit nu weer te mopperen op Goku of hij geen idee heeft. Goku is het eigenlijk wel eens met Vegeta en stelt voor samen te vechten tegen de Andro´ds. Iedereen stemt er mee. Maar Vegeta dreigt Goku dat het nu alleen vrede is om zo de Andro´ds te verslaan, maar later zal hij afrekenen met Goku.

Dan gaat iedereen weg en Piccolo gaat met Gohan en Goku mee naar huis. Thuisgekomen is Chi-Chi heel boos op Goku, omdat volgens haar school voor een gevecht gaat, ook al gaat het om de aarde. Goku zegt dat Chi-Chi zich nietzo moet aanstellen en geeft haar een schouderklapje. Chi-Chi vliegt door het raam heen en belandt buiten tegen een boom. Goku heeft blijkbaar moeite om zijn eigen kracht goed in te schatten. Ze verplegen Chi-Chi. Chi-Chi heeft zich ondertussen ook bedacht. Gohan mag trainen als hij ook maar voldoende leert. Zo gezegd zo gedaan.

Vegeta gaat naar zijn meester en vraagt om meer training. Ook Tien traint hard en natuurlijk de rest ook. Goku en Piccolo vallen Gohan aan en Gohan probeert alles wat hij maar kan. Er ontploft een stukje rots en een groter blok, waar Gohan op staat, brokkelt af. Hij valt naar beneden en belandt in de sneeuw. Piccolo vindt het zo wel genoeg maar Gohan wil door gaan. Ondertussen is Krillin aangekomen bij Master Roshi en hij pakt de bril af die Krillin op had, omdat het zijn zonnebril is. Nu kan hij dus weer mooi zijn boekje lezen. Krillin gaat weer paar Kamehameha's oefenen. Met als gevolg natuurlijk een paar grote vloedgolven die altijd maar beter moeten volgens Krillin zelf. Iedereen is dus heftig aan het trainen voor de strijd tegen de Andro´ds!

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?