Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

109: Z-Fighters Prepare

Yamcha staat hard te trainen en Puar zit daarbij te kijken. Vegeta is aan het trainen in een ruimteschip waar de zwaartekracht op een gegeven moment 300 keer zo hoog wordt. Yamcha is nieuwsgierig en gaat ook een kijkje nemen. Een stuk of vijf vliegende robots vallen Vegeta aan en hij probeert zich te verdedigen maar wordt toch enkele keren geraakt. Dan ontploffen de trainingsrobots en moet Mr. Brief ze weer maken.

's Avonds komt iemand het ruimteschip binnen. Het is Yamcha. Hij denkt dat hij net zo sterk kan zijn als Vegeta en zet de machine ook op 300. Het valt hem behoorlijk tegen en krijgt de machine maar niet uit. Hij probeert het nog een keer en hij komt maar net bij het uitknopje. Hij is opgelucht en blijft even liggen.

Mr. Brief is nog steeds bezig met de reparatie van de robots. Hij vindt dat Vegeta een beetje overdrijft met zijn trainingen, maar de moeder van Bulma vindt het juist goed dat hij traint. Als de robots klaar zijn gaat Vegeta meteen weer trainen. Opnieuw laadt Vegeta energie op en gooit hij alles uit de kast. Dit is iets te veel van het goede en de hele capsule ontploft. Iedereen schrikt en Yamcha, Bulma en Puar gaan er meteen op af. Ze vinden Vegeta eerst niet maar opeens steekt hij zijn hand boven het puin uit. En dan komt hij er helemaal uit. Hij is gewond en staat nog maar net op. Bulma toont haar medelijden en ze vindt dat Vegeta moet gaan rusten. Vegeta spreekt zoals normaal weer tegen en vindt van niet, maar als hij weg wil lopen kan Bulma hem nog maar net opvangen voordat hij weer instort.

Ook Gohan zit niet stil. Hij is aan het vechten met Goku maar bijna alle aanvallen worden ontweken door Goku en hij zegt dat Gohan nog te langzaam is. Dan gaat Piccolo vechten met Goku. Het gaat supersnel heen en weer en Gohan kijkt toe. Totdat Gohan zijn aanval inzet op Goku, maar Goku is te sterk voor Gohan en knalt hem neer.

Vegeta ligt inmiddels op bed en heeft een nachtmerrie. In zijn nachtmerrie dwaalt hij door een tunnel en hij ziet daar Goku staan. Hij schreeuwt het uit dat hij sterker is en valt Goku aan. Maar net als hij bijna bij Goku is staat Trunks daar. Ook staat Goku er naast en ze worden allebei Super Saiyan. Vegeta hoort zijn vader zeggen dat Vegeta de sterkste kan worden en dus ook een Super Saiyan kan worden. Vegeta zal die woorden nooit vergeten. Dan wordt hij wakker en ziet Bulma naast hem op het bureau slapen. Meteen gaat hij naar de capsule die er inmiddels weer staat en zet hem deze keer op 400. Hij gaat opdrukken en gaat staan op zijn vingers. Yamcha kijkt toe maar gaat zelf ook maar weer eens oefenen. Bulma is te zien op het scherm in de cabine en ze zegt dat Vegeta eruit moet gaan, omdat hij nog veel te zwak is. Vegeta geeft haar één goede raad en die is: ga weg! Dus oefenen onze helden allemaal verder om over drie jaar klaar te zijn voor de Androïds!

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?