Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

110: Goku's Ordeal

Chi-Chi is hard aan het rennen, maar waarom? Omdat er een groot zwijn achter haar aan zit! Ze rent zo hard als ze maar kan, maar het zwijn geeft niet op! Totdat ze bij een klif komen. Chi-Chi stopt net op tijd en het zwijn mist haar en stort het ravijn in.

Aan een oever ligt Goku. Opeens komt Gohan boven water met een grote vis die hij gevangen heeft. Goku is er blij mee, omdat ze nu vanavond weer vis gaan eten!

Eenmaal weer thuis gekomen is Chi-Chi dood op. Ze is het zat dat ze de hele tijd maar moet lopen om eten te halen. Ze wil dat Goku en Piccolo allebei hun rijbewijs gaan halen. Goku heeft daar helemaal geen zin in en vraagt of dit echt moet. Het antwoord van Chi-Chi is dat als hij geen rijbewijs haalt, hij maar zelf moet koken en wassen. Dus gaan Goku en Piccolo toch maar een poging wagen om hun rijbewijs te halen. Bij de rijschool ontmoeten ze Mr. Yazooki, de rij-instructeur, en zijn assistente. Als eerste gaat Piccolo in de auto zitten met de assistente. Ze start motor en vraagt of Piccolo het geluid niet super mooi vindt. Dan rijdt ze hard weg!

Vegeta is nog steeds hard aan het trainen. Mr. Brief vindt dat hij wel heel erg gedreven aan het trainen is. Inmiddels zit Vegeta op een zwaartekracht die 410 keer zo hoog is als normaal. Hij hoogt het steeds ietsje meer op tot 450 keer! En zo traint hij lekker door!

Gohan is niet met Goku en Piccolo meegegaan omdat hij moest leren. Maar hij maakt een paar tekeningentjes en verveelt zich! Chi-Chi komt binnen met een beetje limonade en gaat weer weg om hem niet te storen. Dan steekt opeens Icarus zijn hoofd door het raam. Gohan is helemaal blij maar zegt dat hij niet mag spelen. Uiteindelijk laat hij zich wel verleiden en ze vliegen samen weg.

Piccolo is ondertussen aan het rijden. Hij doet het heel goed volgens zijn instructrice. Maar Goku is nog niet aan het rijden, omdat hij niet weet hoe hij de auto start. Mr. Yazooki wordt er helemaal gek van omdat hij het al drie keer heeft uitgelegd. Hij vindt dat Goku eens goed moet luisteren en volgens hem is Goku's rijstijl brandhout! Dan start Goku eindelijk de motor en geeft vol gas. Maar ze gaan de verkeerde kant op, ontwijken op het nippertje een andere auto, rijden een tunnel binnen en moeten allemaal auto's ontwijken. Hoewel ze niemand raken belanden ze toch in een vijver en de auto zinkt.

Ondertussen is Gohan op Icarus aan het vliegen en zijn ze op weg naar de oefenbaan waar Goku en Piccolo bezig zijn! Goku rijdt eindelijk iets beheerster en gaat Piccolo voorbij. Goku lacht Piccolo uit en zegt dat hij een 'opa' is. Piccolo vindt dit een uitdaging en racet met volle snelheid achter hem aan. Het wordt een spectaculaire race met allerlei stunts. Uiteindelijk botsen ze op een rots maar Piccolo en Goku zijn net op tijd uit de auto's en hebben de leraren meegenomen. Even later slaat er op de berg bliksem in, waardoor er een lawine ontstaat. Een bus met allemaal kinderen wordt getroffen door de lawine. Goku en Piccolo zien het gebeuren en vliegen erop af en proberen de bus tegen te houden. Ze slagen erin en zetten de bus weer netjes op de weg, die vervolgens verder rijdt! De leraar is eindelijk eens blij en Goku vraagt of hij nu eindelijk zijn rijbewijs kan krijgen, maar die krijgt hij uiteindelijk helemaal niet en Piccolo ook niet. Als ze thuis zijn is Chi-Chi boos omdat ze gezakt zijn. Goku en Piccolo zijn teleurgesteld en gaan daarom maar weer trainen!

De jaren vliegen intussen voorbij en dan is het de dag. Ze nemen afscheid van Chi-Chi en gaan op weg naar de plek die Trunks hen had verteld. Wat zal hen daar te wachten staan?

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?