Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

111: The Androids Appear

Gohan, Piccolo en Goku vliegen naar South City. Gohan gaat als een speer maar moet afremmen van Goku om energie te besparen. Piccolo denkt dat hij te weinig getraind heeft maar Goku zegt dat iedereen zijn best heeft gedaan. Na een tijdje vliegen zien ze Krillin. En het eiland is ook in zicht. Niemand wist dat er daar een eiland was. Gohan denkt dat als de Androids komen en dat ze weggelokt moeten worden. Dan vallen er tenminste geen onschuldige gewonden. Goku is het met Gohan eens. Tien, Bulma en Yamcha staan al te wachten op een berg. Ze zien dat Bulma een kind heeft gekregen. Gohan denkt dat Yamcha de vader is maar dat is niet zo. Het is Vegeta en Goku raadt dat de naam van het kind Trunks is. Trunks van de toekomst had Goku dat gezegd maar het moest geheim blijven! Goku doet alsof hij gokte. Iedereen is er, behalve Chiaotzu en Vegeta. Bulma heeft Vegeta uit het oog verloren toen ze de baby kreeg en Chiaotzu is bij Master Roshi. Hij maakt volgens Tien geen kans tegen de Androids want zijn power level is te laag.

Piccolo en Tien houden toezicht op de stad. Het is al kwart over tien en de Androids zijn laat. Ze zijn er nog niet maar plotseling komt er iemand. Het is Yajirobe. Hij komt namens Korin de Senzubonen afgeven. Daarna gaat hij weg met zijn luchtmobiel. Maar er volgt kort daarop een explosie in de lucht. Yajirobe is uit de lucht geschoten door de Androids. De Androids verdwijnen daarna snel. Iedereen probeert ze te volgen of te zien maar ze zijn te snel en ze voelen geen kracht van de Androids. Ze moeten nu op de oude manier zoeken, met hun ogen. Bulma blijft bij de kleine Trunks op het eiland achter. Zij houdt ook de Senzubonen bij zich. Gohan gaat naar Yajirobe toe en de rest gaat zoeken.

Iedereen is aan het zoeken, maar de Androids lopen gewoon over straat. Niemand van de Z-fighters weet hoe ze eruit zien. Als twee jongens de crash van Yajirobe hebben gezien vragen ze om een reactie van de Androids. De twee jongens hebben niks door en Android 19 slaat een van de jongens neer en Android 20 molt een auto van een man die in de weg staat. Mensen worden bang en beginnen te gillen. Yamcha hoort dat en begint te rennen. Als hij daar aankomt zijn er mensen gewond. Hij probeert twee mensen te waarschuwen maar de twee mensen zijn de Androids. Ze tillen Yamcha op en absorberen zijn energie. Yamcha heeft niks door tot dat hij het logo van het 'Red Ribbon Army' ziet op de hoofddeksels van de Androids. Hij is gevangen door de oud uitziende Android, Android 20, en een Android met een wit gezicht, Android 19. Zijn energie neemt af en iedereen voelt dat. Zullen ze Yamcha op tijd kunnen redden?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?