Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

112: A Handy Trick

Krillin, Tien, Goku en Piccolo zijn bij Yamcha aangekomen. Yamcha heeft bijna geen energie meer en nadat Android 20 hem heeft losgelaten brengt Krillin hem naar Bulma voor een Senzuboon. Krillin is al weg. Android 20 is verbaasd dat ze weten dat ze hier zijn en dat ze weten dat ze Androids zijn. Goku zegt dat er teveel mensen zijn. Android 20 vindt dat ook. Hij gebruikt zijn Eye-beam en blaast alle mensen en gebouwen op.

Yamcha is na het eten van een Senzuboon weer in orde en zegt dat de Androids zijn energie hebben geabsorbeerd. En dat ze dat op iedereen kunnen toepassen. Gohan en Krillin gaan snel naar de anderen toe om ze daar voor te waarschuwen. Yamcha twijfelt maar besluit toch mee te gaan. Ze nemen de Senzubonen mee. Bulma en kleine Trunks zien dat een deel van de stad wordt opgeblazen door Android 20.

Goku, Piccolo en Tien nemen de Androids naar een andere plek nadat ze erachter zijn gekomen dat de Androids hun namen wisten. Maar dat bespreken ze later. Goku neemt hen allemaal mee naar een veiligere plek buiten de stad zodat er minder gewonden kunnen vallen.

Master Roshi en Oolong kijken naar de televisie. Op de televisie zijn vrouwen aan het fitnessen. Maar het programma wordt onderbroken. Er is een nieuwsbericht over de plaats waar Tien heen is gegaan. Chiaotzu kijkt meteen. Er is een explosie geweest maar Master Roshi zegt dat Chiaotzu zich geen zorgen hoeft te maken. Master Roshi zegt ook dat de toekomstjongen Trunks gelijk had over zijn stelling over de Androids. Weer hangt alles af van Goku bedenkt Master Roshi zich.

In tegenstelling tot Goku, Piccolo en Tien hebben de Androids geen krachtveld om zich heen als ze vliegen. Dit is vreemd! Maar onze helden voelen ook al geen power level van de Androids. Na veel vliegen heeft Goku nog geen goede plek gevonden. De Androids stoppen en willen niet verder. Ze vinden een goed stukje grond. Ze landen met ze vijven maar Piccolo vindt het niks. Want ze kunnen de Androids niet voelen en ze kunnen zich gemakkelijk in dit landschap verstoppen want er zijn veel rotsen. Nu wil Goku alles over de Androids weten. Dr. Gero heeft vroeger een zendertje gemaakt om Goku te opserveren, sinds hij jeugdkampioen vechtsport is geworden. Sindsdien heeft Dr. Gero alles gevolgd en weet hij alles over Goku en zijn vechtkunsten en tactieken. Al die informatie heeft hij gebruikt om de Androids te maken zodat ze Goku kunnen verslaan net zoals Goku dat deed bij de Red Ribbon Army. Het is dus niets anders dan wraak! Dr. Gero heeft ze zo gemaakt dat de Androids sterker zijn dan Goku. Dr. Gero is gestopt met opserveren nadat Goku naar Namek is gegaan dus weet Dr. Gero niks van de Super Saiyan techniek. Goku laat de techniek zien. Hierdoor kan het groepje van onder andere Gohan naar Goku toe want ze konden niet voelen waar de Androids waren maar nu kunnen ze Goku's kracht volgen. Android 20 voelt aan zijn sensoren dat hij niet bang hoeft te zijn en hij wil meteen aantonen dat Android 19 sterk genoeg is om de Super Saiyan techniek te verslaan. Het gevecht gaat beginnen, Super Saiyan Goku tegen Android 19!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?