Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

113: Double Trouble for Goku

Goku valt aan. Android 19 probeert zijn energie af te tappen maar Goku ontwijkt die aanval. Goku doet het verrassend goed. Goku is veel sneller en veel stoten van Goku zijn dan ook raak. Android 20 staat versteld. Android 19 probeert een kopstoot maar Goku houdt hem tegen en trapt hem de lucht in. Goku is te snel en te krachtig, waardoor Android 19 niet tegen hem op kan.

Maron gaat naar Master Roshi om Krillin op te zoeken. Master Roshi zegt dat Krillin twee kwaadaardige Androids aan het bestrijden is. Maron wil Krillin terug. Ze gaat zoeken en Master Roshi en Chiaotzu vertellen het hele verhaal over de toekomst en Trunks. Goku was vroeger op zoek naar de zeven Dragon Balls om zijn behendigheid te testen en te verbeteren. Toen hij een Dragon Ball vond was daar ook de Red Ribbon Army. Dit leger kwam dankzij Dr. Gero aan moderne robots. Goku versloeg het hele leger doordat hij veel kracht had. Zijn sterkste vijand was Generaal Tao. Tao was goed en was de strateeg en het hart van het RR leger. Totdat Tao er in zijn gevecht met Goku achter kwam dat Goku sterker was. Tao gaf zich over, maar gooide op het laatste moment een handgranaat naar Goku toe. Maar Goku trapte de granaat terug, die vervolgens voor de neus van Tao ontplofte. Dr. Gero was het brein van het RR leger. Dr. Gero zette alles op alles om Goku dood te maken. Maar het hele leger werd door een klein jongetje verslagen. Goku heeft Dr. Gero nooit gevonden en Dr. Gero bleef leven. Dr. Gero wilde wraak nemen op Goku en zag niks meer in een leger. Dr. Gero heeft Androids gemaakt zodat ze Goku kunnen afmaken. Maar Dr. Gero was helaas het eerste slachtoffer geworden van de Androids. Dat was het hele verhaal. Maron vraagt wie haar nu gaat beschermen en iedereen biedt zich aan.

Krillin, Gohan en Yamcha gaan naar Goku toe. Goku maakt gehakt van Android 19. Tien is ervan overtuigd dat Goku gaat winnen maar Piccolo twijfelt. Goku geeft nog steeds rake klappen. Gohan, Yamcha en Krillin zijn weer terug. Niemand maakt zich zorgen behalve Piccolo en Gohan. Ze zien dat Goku minder krachtig wordt. Als Android 19 de grond is ingetrapt gebruikt Goku zijn Kamehameha om het af te maken. Maar Android 19 absorbeert de energie en wordt zeer krachtig. De rollen zijn omgedraaid en Goku wordt de grond in geboord. Goku voelt dat hij zwak wordt en trekt zich terug. Hij grijpt naar zijn hart. Het is het hartvirus dat Goku nu treft. Trunks heeft de tijd dus niet goed voorspelt en het virus komt absoluut op een ongunstig moment!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?