Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

114: Upgrade to Super Saiyan

Goku heeft last van zijn hartziekte. Hij hijgt heel hard en #19 krijgt instructies van #20 om Goku af te maken. #19 begint met aanvallen. Hij slaat Goku, schopt Goku en probeert Goku zo af te maken. Dan schiet #19 nog een laserstraal en er ontstaat een reusachtige ontploffing. Als de stofwolk van die ontploffing weg is, ligt Goku, nog half ademend, op de grond. #19 gaat er heen en pakt onze held bij de keel. Hij knijpt Goku de lucht af. De rest wil Goku helpen en vliegt naar hem toe. Maar #20 steekt hier een stokje voor en gaat er voor staan en zegt dat als ze verder gaan, ze het met hem aan de stok krijgen. En of ze dat wel willen is aan hun de vraag. Ze blijven staan waar ze staan, maar Piccolo probeert #20 te trappen. Maar Piccolo mist en #20 schiet een laser naar Piccolo toe. Piccolo valt op de grond en Gohan vliegt erheen. Hij vraagt of alles goed is, waarop Piccolo antwoordt dat het wel gaat. #19 knijpt nog steeds Goku's luchtwegen af, totdat #19 een dreun krijgt. Het is Vegeta. Hij zegt dat ze Goku niet mogen afmaken, want hij wil later zelf met Goku afrekenen. Krillin biedt zich aan om Goku weg te brengen naar huis, maar Yamcha zegt dat hij het wil doen, omdat hij anders de rest toch alleen maar voor de voeten loopt. Zo gezegd, zo gedaan. Yamcha vliegt weg met Goku, in de hoop dat hij op tijd het medicijn kan toedienen.

Yajirobe maakt de pasgeboren Trunks aan het lachen door gekke bekken te trekken. Opeens begint Trunks te huilen en Bulma zegt dat hij een nieuwe luier nodig heeft. Maar de luiers zijn op. Gelukkig heeft Yajirobe een mooie rode zakdoek en daarmee is het probleem opgelost. Dan stelt Bulma voor om even een bezoekje te brengen aan de good guys. Bulma en Yajirobe gaan op pad!

Vegeta wordt boos en hij begint zich op te laden. Zijn haren worden blond en ook Vegeta is nu een Super Saiyan! Onze helden zijn verrast. Gohan weet niet hoe dit kan. Hij dacht dat alleen maar Super Saiyan kan worden als je een goed hart hebt en goede dingen doet. Maar Vegeta zegt dat hij hard heeft getraind. Hij is naar de ruimte gegaan om daar ongestoord te kunnen trainen. Op een gegeven moment was hij op een planeet die werd bedreigd door meteorieten. Vegeta verdedigde zijn ruimteschip tegen de meteorieten en gebruikte zoveel kracht dat hij Super Saiyan werd. Maar kan Vegeta dit gevecht aan? Kan hij de Androids verslaan? Komt Goku nog terug of is Yamcha te laat?

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?