Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

115: The Secret of Dr. Gero

Android 19 slaat Vegeta midden in het gezicht. En vervolgens meerdere klappen in het gezicht en nog een kopstoot. Android 19 lacht, maar Vegeta voelt dat Android 19 zeer zwak is. Vegeta slaat en trapt Android 19. Vegeta loopt op Android 19 af. Android 19 wil een verrassingsaanval uitvoeren, maar Vegeta ontwijkt deze aanval en trapt Android 19 de lucht in. Android 19 probeert te slaan, maar alle aanvallen gaan mis. Vegeta geeft een harde stoot en die is meteen raak. Android 19 wordt de grond in geslagen, maar als Vegeta voor Android 19 staat, slaat de Android zijn armen om Vegeta heen en begint energie te absorberen. Android 19 zegt dat hij pas los zal laten als Vegeta geen energie meer heeft. Android 19 houdt lang vol maar als Vegeta boos wordt begeven de armen van Android 19 het. De handen zitten nog aan Vegeta en Android 19 is zijn handen kwijt. Hij wankelt naar achteren. Android 19 wordt erg bang en vlucht. Hij klimt eerst uit de kuil. Dan probeert hij hard weg te rennen. Android 20 probeert Vegeta tegen te houden maar lukt niet. Vegeta laadt op en er volgt een Big Bang Attack. Android 19 ontploft en is eindelijk verslagen!

Bulma, met haar zoontje Trunks, en Yajirobe zijn op weg naar Vegeta. Yajirobe wordt bang als hij de gigantische rookwolk ziet die door de Big Bang Attack is veroorzaakt. Bulma en Yajirobe beginnen tegen elkaar te schreeuwen. Trunks wordt wakker en begint te huilen. Yajirobe en Bulma houden op en Bulma rijdt verder terwijl Yajirobe Trunks weer blij probeert te maken.

Alleen het hoofd van Android 19 is nog over. Vegeta is heel zelfverzekerd en zegt dat hij Android 20 zo in elkaar kan slaan en vernietigen. Android 20 wordt bang en vliegt weg terwijl Vegeta weer een gewone Saiyan wordt. Vegeta vraagt een Senzuboon van Krillin, want hij blufte tegen Android 20 over zijn energieniveau. Die was namelijk niet meer op peil. Daarna wil Vegeta dat de rest weer naar huis gaat. Hij gaat dan wel alleen achter Android 20 aan om hem te vernietigen. Vegeta gaat weer in zijn Super Saiyan mode en vliegt vervolgens weg. Piccolo vindt dat Vegeta goed kan bluffen. Maar ze willen hem ook helpen om tegen Android 20 te vechten en ze gaan Vegeta uiteindelijk toch achterna.

Vegeta kan Android 20 niet vinden en voelen. Android 20 ziet Vegeta maar Vegeta ziet Android 20 niet. Vegeta wordt boos omdat de Android zich niet laat zien. Hij vuurt uiteindelijk een grote ki-schot af waar hij veel energie in heeft gestopt. Foute beslissing want Tien, Piccolo, Gohan en Krillin zijn ook op de grond aan het zoeken. Krillin wordt bang maar Android 20 ziet zijn kans om zijn energie aan te vullen en vangt de energie op. Vegeta wordt boos op zichzelf voor zijn stomme fout. Hij gaat achter Android 20 aan maar die verdwijnt snel. Android 20 zit te denken. Hij heeft meer energie nodig om Vegeta te verslaan. Hij merkt dat Tien, Krillin, Gohan en Piccolo er ook zijn. Ze zijn hem gevolgd, maar zien Android 20 niet. Android 20 zit te kijken. Hij bedenkt het plan om eerst energie te stelen van het viertal. Daarna kan hij Vegeta aanvallen en verslaan. Zal het duivelse plan lukken?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?