Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

116: More Androids?!

Onze helden sluipen door het berglandschap. Android #20 bespiedt hen en zoekt iemand uit om zijn energie te absorberen. #20 moet iemand hebben die het sterkst is, en dat is in dit geval volgens hem Piccolo. Daarom gaat hij stilletjes op Piccolo af. Hij pakt Piccolo vast in een wurgreep en doet zijn hand om de mond van Piccolo. Piccolo probeert #20 af te schudden, maar dit lukt niet. Dan communiceert Piccolo telepathisch met Gohan. Gohan ontvangt dit bericht, maar hij weet niet waar Piccolo zich bevindt. Dan voelt Gohan dat er een power level snel daalt. Hij gaat erop af... maar is hij op tijd? #20 gaat nog steeds door en zegt dat het nu afgelopen is met Piccolo, maar dan... Gohan is er een knalt tegen #20 aan. Piccolo bedankt Gohan, maar #20 staat al weer op. Hij is boos, maar hij ziet dat nu iedereen om hem heen staat, Piccolo, Tien, Krillin, Vegeta en Gohan. Piccolo vraagt Krillin om een Sensuboon en die geeft Krillin dan ook maar. Vegeta vraagt aan #20 of ze nu verder zullen vechten, maar Piccolo zegt dat dit een zaakje voor hem is. Hij vraagt Vegeta of hij #20 mag afhandelen, waarop Vegeta antwoordt dat hij dit mag doen, maar als Piccolo zelf in elkaar wordt geslagen, zal hij hem niet helpen. Piccolo zegt dat dit goed is en doet zijn cape en hoofdband af. Dan staat Piccolo opeens voor #20 en knalt hem tegen de rotsen. Deze keer is #20 echt boos, maar weer slaat Piccolo terug met een geweldige knal! #20 staat weer op en vraagt zich af hoe het kan dat Piccolo zo sterk is.

Dan zien we de door de Androids verwoeste stad. Er zweeft iemand boven, maar wie? Het is Trunks. Hij denkt dat hij te laat is, omdat alles is verwoest, maar dan voelt hij opeens enorme power levels een eind verder op, en hij gaat erheen.

Goku ligt inmiddels al op zijn bed. Chi-Chi kan het niet meer aan zien, hoe Goku aan het hijgen is. Ze vraagt aan Yamcha waarom het medicijn niet werkt, waarop Yamcha antwoordt dat ze geduld moet hebben. Maar dat heeft Chi-Chi niet.

Bulma en Yajirobe zijn onderweg naar het slagveld. Opeens komt er een gedaante langs vliegen en Bulma ziet dat het de jongen uit de toekomst weer is. Ze gaan harder vliegen zodat ze er nog op tijd zijn. Trunks landt op dat moment op een plek waar een kop van #19 ligt. Hij schrikt zich te pletter, omdat hij deze Androids nog nooit heeft gezien. Hij vraagt zich af hoe dit komt. Heeft hij de geschiedenis al te veel veranderd?

Piccolo is nog steeds de betere, en #20 vraagt zich nog steeds af, hoe het kan dat Piccolo zo sterk is. Dan zegt Piccolo dat ze al jaar wisten dat de Androids zouden komen en dat ze toen begonnen zijn met trainen.

Trunks vraagt zich nog steeds af hoe het komt dat er hier een andere android ligt dan diegene die hij kent. Opeens hoort hij verder op een enorme explosie. Hij vliegt erheen, en het blijken onze helden te zijn. Piccolo groet Trunks en Vegeta is verbaasd, omdat zijn zoon ook Trunks heet. Maar opeens beseft hij zich dat dit zijn zoon is, alleen dan ouder! Trunks kijkt ondertussen naar #20 en zegt tegen iedereen dat hij deze android niet kent. En die andere ook niet, maar wat betekent dit? Iedereen is verbaasd, want zijn er dan nog meer Androids?

Samenvatting geschreven door RogerGon

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?