Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

117: Follow Dr. Gero

Door de verrassing van Trunks staat iedereen verbaasd te kijken. Het zijn wel Androids maar niet degene tegen wie hij het moet opnemen in de toekomst. Yajirobe, baby Trunks en Bulma zijn bij het gebied gekomen. Ze proberen te landen. Android 20 bedenkt een plan om te vluchten en zichzelf te kunnen repareren. Hij ziet ook het ruimteschip van Bulma. Android 20 begint te vertellen over zijn wraak met Android 17 en Android 18. Hij laat het hele gebied ontploffen zodat hij te voet kan vluchten. Bulma en baby Trunks worden opgevangen door Future Trunks. Yajirobe wordt niet opgevangen en heeft veel pijn. Vegeta is ook boos want Android 20 is weg. Trunks wil weten waarom Vegeta zijn kind en Bulma niet redde. Omdat Vegeta niks om hen geeft. Trunks wordt boos en Vegeta gaat verder zoeken. Bulma vindt dat Android 20 veel op Dr. Gero lijkt.

Piccolo begint over de andere Androids. Om fouten te voorkomen vraagt Piccolo een beschrijving van de Androids uit Trunks' tijd. Android 18 is een jonge blonde vrouw en Android 19 is een jonge gozer met lang donker haar. Ze zijn veel sterker dan Android 19 en 20 en ze zijn zeer gewelddadig. Ze hebben ook zeer rare ogen die Trunks telkens bang maakten. Ze stelen geen energie want volgens Trunks hebben ze een onbeperkte energievoorraad. Trunks vraagt ook waar Goku is maar die ligt thuis tegen het hartvirus te vechten. Chi-Chi huilt om Goku en Yamcha is boos. Maar het hartvirus blijft Goku teisteren.

Vegeta vraagt aan Bulma waar het lab van Dr. Gero ligt want zij weet meer over Dr. Gero. Bulma zegt dat het buiten North City ligt. Het ligt in een verborgen grot. Vegeta zegt dat ze Android 20 nog kunnen inhalen want hij is te voet gevlucht. Piccolo wil het hele lab vernietigen maar Vegeta wil tegen Android 17 en 18 vechten. Vegeta gaat meteen weg maar Trunks zegt dat Vegeta in zijn eigen tijd dood gaat door de Androids. Iedereen gaat achter Vegeta aan, behalve Gohan want hij brengt baby Trunks, Bulma en Yajirobe naar Goku toe zodat ze Goku naar het lab kunnen sturen als hij weer beter is.

Android 20 schuilt omdat iedereen komt overvliegen. Ze vliegen allemaal richting zijn lab. Maar hoe weten ze waar zijn lab is vraagt hij zich af. Alleen een handje vol mensen weet dat, waaronder Dr. Briefs en die is vader van Bulma dus die heeft het vast gezegd. Als iedereen voorbij is gaat Android 20 ook naar zijn lab vliegen. Vegeta en Trunks zitten vlak achter elkaar aan maar Vegeta probeert hem af te schudden. Maar Trunks wil zijn vader beschermen en wordt Super Saiyan zodat hij Vegeta kan bijhouden. Vegeta is boos omdat Trunks hem kan bijhouden, maar eigenlijk is hij ook wel een beetje trots op zijn omdat hij zo jong al Super Saiyan is.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?