Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

118: Nightmare Comes True

Trunks en Vegeta zijn uit hun Super Saiyan vorm gestapt omdat dat veel energie verbruikt. Ze ergeren zich aan elkaar omdat Trunks telkens vlak achter Vegeta vliegt en Vegeta zo arrogant en ego´stisch is.

Goku krijgt een droom. Hij ziet het hoofd van Android 19 lachen. Goku vernietigt het hoofd. Dan ziet hij Android 20. Goku verslaat hem erg gemakkelijk. Maar Android 20 wordt erg groot. Zijn lot is bepaald zegt Android 20 en Goku wordt door een vreemd wezen aangevallen. Chi-Chi en Yamcha proberen Goku wakker te maken maar het lukt niet. Yamcha twijfelt aan het tegengif. Hij vraagt zich af of het wel werkt.

Tien, Krillin en Piccolo zijn bij North City aangekomen. Omdat er teveel bergen zijn en ze de Androids niet kunnen opsporen door hun energie te voelen, splitsen ze zich op. Ze moeten een teken geven wanneer ze of de Androids of het lab hebben gevonden. Het teken is dat je je power level moet verhogen. Vlak voor ze weggaan verdeelt Krillin de Senzubonen. Krillin, Tien en Piccolo krijgen ieder twee Senzubonen. Ze gaan verder met het zoeken.

Android 20 ziet het drietal wegvliegen. Android 20 gaat snel verder naar zijn lab. Maar opeens wordt er op Android 20 geschoten. Het is een jager die dacht dat Android 20 een hert was. Android 20 wordt boos en blaast hem op in een boom. Krillin heeft een explosie gezien en ziet de jager. Hij vraagt wie het was. De man antwoordt dat het een rare oude man was. Android 20 dus! Krillin vraagt waar hij heen is gegaan en gaat meteen achter Android 20 aan. Android 20 probeert Krillin weg te lokken met een ki-schot maar dat mislukt. Krillin ziet de voetafdrukken van Android 20 en volgt die. Android 20 laat Krillin struikelen en probeert Krillin dood te maken. Maar hij wordt gestoord door de komst van Piccolo en gaat meteen naar zijn lab toe. Android 20 is bij zijn lab en gaat naar binnen door de ijzeren deuren. De anderen voelen het signaal en komen snel naar Krillin toe.

Android 20 maakt de kist van Android 17 open. Android 17 stapt uit en gehoorzaamt Android 20. Daarna wekt hij Android 18, die ook lijkt te gehoorzamen. Maar schijn bedriegt. Android pakt de afstandsbediening, waarmee ze uitgezet kunnen worden, af van Android 20 en vernietigt het. Android 20 geeft de opdracht aan Android 17 en 18 om Goku's vrienden te doden. Maar op dat moment blaast Vegeta de deur op. Het gevecht gaat beginnen tussen de sterke Androids en de vrienden van Goku. Iedereen ziet de Androids en Vegeta doet alsof hij bang wordt. Maar moet hij bang worden of wordt dit gevecht net zo makkelijk als de andere Androids?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?