Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

119: Goku's Assassin

Android 17, 18 en 20 staan in de deuropening. Android 20 schreeuwt dat hij met de andere Androids Goku en zijn vrienden gaat verslaan. Android 20 wordt boos vanwege Android 19 die dood is gegaan. Android 20 zegt dat ze wraak moeten nemen door Goku's vrienden te doden. Maar Android 17 denkt daar heel anders over. Android 18 loopt naar de kist toe waar Android 16 in ligt. Ze is benieuwd wat hij allemaal kan en hoe hij eruit ziet. Trunks is verbaasd over Android 16 want die bestaat niet in zijn tijd. Android 20 probeert ze te stoppen maar hij wordt weg geslagen en vervolgens trapt Android 17 zijn hoofd eraf en stampt hem kapot. Trunks wordt boos en wil niet dat er nog een Android komt. Hij wordt Super Saiyan en blaast de boel op. Geen nut had die aanval want de kist met Android 16 erin en de twee andere Androids zijn nog levend en hebben geen schrammetje opgelopen.

Android 18 haalt Android 16 uit zijn kist. Het is een forse man met oranje haar en een groot zwart-groen pak. In eerste instantie zegt hij niks als Android 17 wat dingen aan hem vraagt. Maar als het over Goku gaat begint hij te praten. De Androids vliegen weg om Goku te vermoorden. De groep vliegt erachter aan. Trunks probeert Vegeta tegen te houden maar Vegeta stompt Trunks en Trunks is gewond. Iedereen komt om Trunks heen staan maar het gaat wel met hem. Ze gaan Vegeta achterna.

Chi-Chi kookt Goku's favoriete gerecht want Chi-Chi weet dat Goku binnenkort weer beter is. Maar Goku heeft nu nog veel pijn. Yamcha geeft wat extra tegengif waardoor Goku weer rustig wordt. Yamcha neemt ook tegengif want het kan besmettelijk zijn volgens Piccolo.

Vegeta is achter de Androids aangegaan. De Androids zijn gestopt bij een weg om een auto te stelen. Android 17 wil zo graag weten hoe het is om auto te rijden. Android 17 vraagt of Android 16 het ook graag wil. Android 16 beantwoordt de vraag met Goku. Android 18 merkt op dat Android 16 alleen maar aan Goku denkt en dat hij geen eigen karakter heeft net als Android 17 en 18. Vegeta arriveert. Vegeta wil de Androids vernietigen. Android 17 vraagt of Android 16 wil vechten. Maar Android 16 wil alleen tegen Goku vechten. Android 18 wil wel vechten en ze loopt naar voren toe.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?