Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

120: Deadly Beauty

Vegeta is erg zelfverzekerd. En hij daagt de Androids uit alsof het een makkelijk gevecht zal worden. Android 18 wil vechten tegen Vegeta nadat Android 16 heeft geweigerd om te vechten. Ze beginnen meteen te vechten. Het gaat gelijk op maar Vegeta gooit Android 18 tegen de rotsen aan. De vogeltjes waar Android 16 naar zat te kijken vliegen geschrokken weg. Android 16 wordt een beetje boos. Android 18 vergroot haar kracht maar Vegeta kan Android 18 nog net een keer slaan Android 18 vliegt weg en Vegeta gaat erachteraan. Vegeta gebruikt zijn Energie Dan om Android 18 te stoppen maar het mislukt. Ze stoppen op een rijdende vrachtauto. Het gevecht gaat verder en Vegeta slaat haar van de vrachtauto. Ze belandt op een andere auto die daardoor tegen de rotsen rijdt. Het gevecht gaat verder maar vele auto's sneuvelen en Vegeta en Android 18 kunnen telkens maar net van de explosies wegkomen. Als ze terug zijn waar ze zijn begonnen staat Vegeta klaar om zijn Big Bang Attack te gebruiken. Android 18 vliegt op het laatste moment weg en de vrachtauto die achter Android 18 stond wordt opgeblazen.

Maron surft wat rond en zwaait naar Turtle. Turtle zwaait terug. Master Roshi voelt zich achtergesteld en probeert de aandacht te krijgen van Maron, maar dat mislukt.

Vegeta krijgt een kopstoot van Android 18. Zijn hoofd bloedt maar Vegeta staat al weer klaar voor de tegenaanval. Vegeta probeert een stomp in haar maag te geven maar wordt uiteindelijk zelf geraakt door de knie van Android 18. Daarna slaat Android 18 Vegeta in de rotswant. Trunks, Piccolo, Tien en Krillin zijn aangekomen. Android 17 loopt daar naar toe. Hij heeft een dealtje: als iemand zich met het gevecht van Android 18 en Vegeta bemoeit, voelt Android 17 zich genoodzaakt om in te grijpen. Het gevecht gaat verder en Android 18 probeert aan te vallen, maar Vegeta slaat haar tegen de rotsen. Hij probeert nog een ki-schot op de Android. Deze keer lukt het wel. Android 18 trekt haar jasje uit want die is kapot gegaan door de ki-aanval. Vegeta en Android 18 vechten verder. Piccolo ziet dat Vegeta het niet lang meer uithoudt, want elke stoot kost kracht en de Androids hebben een oneindige hoeveelheid energie. Vegeta krijgt veel slagen van Android 18 en verzwakt. Hij merkt dat Android 18 met hem heeft gespeelt. Vegeta krijgt een harde trap en gilt het uit van de pijn. Trunks wordt Super Saiyan, pakt zijn zwaard en valt Android 18 aan om zijn vader te helpen. Zou hij het wel tegen Android 18 kunnen opnemen?

Gohan is samen met Yajirobe, baby Trunks en Bulma bijna thuis en met Goku gaat het beter maar hij slaapt nog wel.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?