Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

121: No Match for the Androids

Vegeta is helemaal in elkaar geslagen, terwijl Android 18 alleen een kapotte jas heeft. Trunks wordt Super Saiyan, pakt zijn zwaard en valt Android 18 aan. Maar Android 18 blokt de zwaardslag en het zwaard van Trunks is kapot. Trunks wordt neergeslagen door Android 17. Piccolo en Tien komen in actie. Krillin blijft door de angst stil staan. Piccolo wordt door Android 17 neer geslagen en Tien wordt gewurgd. Als Vegeta Tien wil helpen houdt Android 18 hem vast. Trunks wil Vegeta helpen maar Android 18 gooit Vegeta naar Trunks toe zodat ze allebei vallen. Trunks zijn Super Saiyan mode verdwijnt. Piccolo probeert Tien te redden. Android 17 laat Tien los en raakt Piccolo vol in zijn buik zodat Piccolo en Tien op de grond vallen. Vegeta probeert Android 18 terug te pakken en springt ineens van de grond af en valt aan. Maar Vegeta wordt net zo hard de grond weer ingeboord door Android 18. Ook Vegeta's Super Saiyan mode verdwijnt. Android 17 ziet dat Vegeta's haarkleur verandert naar zwart. Ze vinden het vreemd want het gebeurde ook bij Trunks. Alleen weten ze niet wie Trunks is omdat ze geen gegevens over hem hebben.

Maron is aan het surfen maar ze valt. Turtle redt haar en ze is Turtle erg dankbaar. Er komen twee gozers met een speedboot naar Maron toe. Maron wil met hen mee maar Turtle houdt haar tegen door te vertellen dat ze op Krillin moet wachten. Turtle springt voor Maron en beschermt haar. De jongens krijgen klappen van de schildpad en de jongens gaan met hun boot weer van het eiland. Maron wil een kus geven aan Turtle. Turtle kruipt echter snel weg in zijn schild, want Krillin is Marons vriendje. Maar Maron wilde hem alleen een kus geven omdat Turtle haar gered heeft.

De Androids gaan naar Krillin toe. Krillin wordt bang maar de Androids zeggen dat Krillin niet bang hoeft te zijn. Ze willen alleen Goku vermoorden. Ze nemen afscheid van Krillin. Maar Android 18 vraagt aan Android 17 waarom ze niet aan Krillin hebben gevraagd waar Goku is. Android 17 vindt het leuker om Goku zelf op te zoeken. Android 18 vindt dat Android 17 af en toe niet helemaal wijs is.

Goku ligt thuis te slapen en Gohan is met de rest bijna thuis. Maar Bulma zegt dat ze beter naar haar huis kunnen gaan. De meerderheid stemt voor en ze gaan naar Bulma's huis toe.

Krillin rent naar de Androids toe en probeert ze tegen te houden. Android 17 zegt dat het een spelletje is en dat Goku gedood moet worden, want zo is Android 16 geprogrammeerd. Krillin smeekt ze dat ze Goku met rust moeten laten. Android 18 loopt op Krillin af en Krillin wordt bang. Android 18 geeft Krillin een kus en ze nemen afscheid van Krillin. Ze gaan op weg naar Goku. Het is Krillin niet gelukt om ze tegen te houden.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?