Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

122: Last Ditch Effort

De Androids zijn weg. Krillin moet Goku waarschuwen, maar gaat eerst naar de rest toe want die zijn zwaargewond. Krillin verdeelt de Senzubonen. Trunks kijkt naar zijn kapotte zwaard en stopt hem weg. Iedereen is boos en geeft Vegeta de schuld omdat hij denkt dat hij alles is en alles kan. Vegeta is boos omdat zijn trots gekrenkt is en omdat iedereen boos op hem is. Hij vliegt boos weg waardoor er een wervelwindje ontstaat. Trunks wil erachter aan gaan maar Piccolo houdt hem tegen. Iedereen geeft zichzelf de schuld maar Trunks zegt dat de Androids in zijn tijd veel minder sterk zijn dan deze Androids. Tien vraagt om een plan van Piccolo. Het plan is dat Trunks, Tien en Krillin Goku wegbrengen. Piccolo heeft plannen voor zichzelf. Piccolo wordt boos als Krillin maar blijft doorvragen en blaast de boel op. Hij vliegt weg.

Krillin stelt iedereen rustig. Krillin legt uit dat Piccolo naar Kami gaat om te fuseren zodat ze volgens Master Roshi zeer krachtig worden. Piccolo is erg wanhopig. Trunks begint over zijn vader en corrigeert dat later met Vegeta. Maar Krillin zegt dat ze al weten dat hij Bulma's zoontje is. Tien maakt zich geen zorgen over Vegeta. Ze beginnen te praten over Vegeta maar Vegeta is woedend op de Androids. Nu kent hij geen genade en hij is vastbesloten de Androids te verslaan en te vernietigen.

Maron en Master Roshi zitten naar een jankfilm te kijken en beginnen allebei te huilen als in de film het koppel uit elkaar gaat. Opeens staan er veel mannen buiten. Maron begroet ze want zij kent ze. Ze gaat snel naar binnen om haar spullen te pakken. Master Roshi vraagt wie dat zijn. Het zijn vrienden van Maron. Ze gaat weg. Master Roshi en Turtle spreken af om niks te vertellen over Maron als Krillin thuis komt. Tien, Krillin en Trunks gaan snel naar Goku toe. Maar met Goku gaat het nog steeds niet echt goed.

Bulma, baby Trunks, Yajirobe en Gohan zijn aangekomen bij Bulma's huis. Ze blijven even praten maar Gohan gaat al snel weg. Hij zou lekkere koekjes krijgen maar zijn vader is belangrijker.

Piccolo komt naar Kami toe. Kami voelt dat. Hij herinnert zich het verleden nog toen ze samen waren en Kami naar de vorige wachter van de Aarde ging om de wachter op te volgen. Maar dat mocht hij niet worden omdat hij voor een deel een kwade geest had. Deze liet hij verwijderen zodat Kami opvolger werd van de wachter. Maar uit het kwade deel ontstond een kwade Namek. Deze vernietigde alles en wilde over de Aarde heersen. Zijn naam was King Piccolo. Maar er was een persoon die hem tegenhield: Goku. Dit kleine jongetje doorboorde King Piccolo en King Piccolo wilde verder leven. Dus hij zette zijn geest in een ei en dat ei spuugde hij uit. Uit het ei ontstond Piccolo, die eerst wraak wilde nemen op Goku maar nu een goede strijder is. Piccolo komt op Kami's Lookout en Mr. Popo schrikt. Kami komt snel naast Mr. Popo staan. Piccolo wil maar een ding: zijn kracht! Maar Kami vindt dat Piccolo nog veel moet leren.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?