Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

123: Closing in

Kami is blij dat Piccolo en hijzelf weer één worden. Maar Piccolo zegt dat hij van Kami walgt. Kami wordt boos maar kort daarop wordt hij weer rustig. Kami weet dat Piccolo veel minder haat in zijn geest heeft dan aan het begin. Hij heeft Raditz verslagen, Gohan beschermt tegen Nappa, met Frieza gevochten en is met Nail gefuseerd om zijn leven te redden en Frieza te verslaan. En nu komt de hereniging van Kami en Piccolo. Kami wil nog even afwachten maar Piccolo wordt boos, want Piccolo wil meteen fuseren. Maar Piccolo gunt Kami wat extra tijd. Piccolo wacht op Kami's Lookout.

Tien wil sterker worden dus gaat hij naar Chiaotzu toe om te trainen. Krillin en Trunks komen later naar Master Roshi toe want ze gaan eerst Goku halen. Goku is rustig. Hij is over het ergste heen.

De drie Androids hebben een busje gevonden. De Androids maken het busje leeg en ze stappen in. Ze rijden weg naar Goku toe.

Vegeta is aan het trainen. Maar hij is nog steeds kwaad op de Androids.

Een motorbende terroriseert het busje van de Androids maar door de goed stuurkunst van Android 17 raken ze wat mensen kwijt. Android 17 rijdt nu door een sneeuwgebied heen en de rest van de bende volgt hem. Dan gaat hij over de treinrails heen en er komt een trein aan. Het busje kan nog net wegkomen van de rails en de motorbende ligt van hun motors af langs de rails. Maar na een tijdje komen ze terug. Android 17 is boos en hij stopt. Ze willen vechten en een van de leden probeert Android 17 te slaan met een ketting. Als de politie arriveert vluchten de bendeleden. De politie ziet de Androids voor motorbendeleden aan en arresteert het drietal. Maar als ze handboeien om hebben gedaan, maken de Androids de handboeien kapot en gooit Android 18 de politieauto tegen een berg aan. Ze rijden verder op weg naar Goku.

Krillin en Trunks zijn bij Goku aangekomen. Krillin vraagt aan Trunks of de Androids echt zo gevaarlijk zijn. Trunks zegt van wel, maar Krillin denkt aan de kus die hij van Android 18 heeft gekregen. Krillin klopt aan en Chi-Chi gooit de deur open. Maar Krillin stond achter de deur en heeft hoofdpijn. Yamcha is blij om Krillin en Trunks terug te zien. Krillin zal alles uitleggen als ze in het vliegtuig op weg zijn. Goku gaat ook mee en Chi-Chi pakt nog meer spullen. Gohan komt aanvliegen. Chi-Chi, Krillin, Yamcha, Goku, Trunks en Gohan stappen in het vliegtuig en ze stijgen op om naar Master Roshi te gaan.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?