Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

124: Unwelcome Discovery

Turtle, Master Roshi en Oolong testen de soep van Chiaotzu. Iedereen vindt het lekker en wil meer hebben. Master Roshi vraagt aan Chiaotzu of hij hier wil blijven trainen. Oolong merkt op dat Master Roshi alleen wil dat Chiaotzu blijft vanwege zijn kookkunst. Tien is terug gekomen en komt binnen. Hij vraagt of Chiaotzu wil komen om verder te gaan met trainen. Tien zegt dat Krillin later alles uitlegt en dat ze zich geen zorgen moeten maken. Trunks legt tijdens het vliegen uit dat de Androids veel sterker zijn dan uit zijn tijd. Chi-Chi pakt de boeken voor Gohan en zegt dat hij verder moet gaan met studeren. Trunks heeft een plan om nog eens terug in de tijd te gaan, maar het is een slecht idee want dan blijft Trunks voor altijd in die tijd vast te zitten en dat heeft geen effect of deze tijd. Trunks ging terug in de tijd vanwege zijn moeder en om Goku te spreken. Misschien wist hij een plan om de Androids te verslaan of dat Goku de zwakke punten van de Androids wist. Krillin zegt dat ze het van de zonnige kant moeten bekijken en dat doet iedereen.

Android 17 heeft lol in het autorijden. Android 18 vraagt aan Android 17 waar Goku woont. Dat weet hij niet maar Android 16 weet waar Goku woont en vertelt dat. Ze rijden verder.

Goku krijgt een droom over de Androids of beter gezegd een nachtmerrie. Gohan en Krillin kunnen niet tegen de Androids op. Goku probeert te helpen maar hij kan de Androids niet raak slaan. Trunks probeert te helpen met zijn zwaard maar wordt door zijn eigen zwaard doorboord. Goku gilt en Chi-Chi geeft het tegengif. Goku wordt weer rustig. Het vliegtuig vliegt verder naar Master Roshi, terwijl Vegeta nog steeds boos is omdat hij verslagen is door de Androids. Krillin belt Bulma om het plan te vertellen. Hij wilde dat liever niet doen maar het moest van Yamcha. Krillin wordt doorgeschakeld naar Bulma. Bulma neemt op en wil Trunks spreken. Ze vertelt over een voertuig van Capsule Corp. Het is de tijdmachine van Trunks, alleen is de tijdmachine kapot. Maar Trunks zegt dat dat niet kan, want hij heeft zijn tijdscapsule opgeborgen in zijn eigen doosje. Bulma stuurt een kopie van de foto op naar Trunks. Het is precies dezelfde tijdsmachine als die van Trunks, alleen is de tijdsmachine op de foto bedekt met mos en de machine is kapot. Bulma vraagt aan Trunks hoeveel tijdmachines er gemaakt zijn. Trunks zegt dat er maar één is gemaakt.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?