Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

125: Seized with Fear

Trunks wil de capsule zelf zien en vraagt aan Bulma waar de capsule zich bevindt. Volgens Bulma ligt het in het westen, gebied 1050. Trunks gaat er naar toe. Bulma komt ook en Gohan wil ook mee. Chi-Chi wil dat Gohan eerst zijn huiswerk afmaakt, maar uiteindelijk mag Gohan toch mee. Het tweetal vliegt weg. Bulma vraagt aan haar moeder of ze op baby Trunks wil passen. Zij wil dat wel en Bulma vertrekt naar de tijdmachine. Gohan vraagt aan Trunks of de Androids in zijn tijd de hele wereld kapot maken en of ze hier de Androids kunnen tegenhouden. In zijn wereld is de bevolking klein want er zijn veel mensen vermoord en Trunks hoopt dat ze hier de Androids wel tegen kunnen houden. Alleen Dr. Gero wist de zwaktepunten van de Androids. Maar Dr. Gero's voorzorgsmaatregelen hielpen niet en Dr. Gero werd vermoord. Nu weet niemand de zwaktepunten. Ze vliegen boven het gebied en ze gaan zoeken naar de kapotte capsule. Gohan vindt de capsule en roept Trunks. Gohan gaat Bulma halen. Trunks pakt zijn tijdmachine capsule en maakt de capsule open. De twee capsules zijn identiek. Trunks opent de kapotte tijdmachine en ziet twee halve eieren liggen. Hij ziet ook twee pootafdrukken. Trunks ziet op de computer dat de capsule vier jaar geleden is geland. Dat is een jaar eerder dan dat hij hier was. Dat is dus de verklaring (volgens Trunks) dat er verschillen zijn in zijn tijd en deze tijd.

Het vliegtuig is geland en Krillin heeft het hele verhaal van de Androids verteld aan Oolong, Master Roshi en Yamcha. Oolong maakt weer eens problemen omdat hij bang is voor de Androids. Maar hij krijgt ook ruzie met Master Roshi. Goku is aan het rusten en Krillin lacht Master Roshi uit.

Trunks en Gohan doen de tijdmachines weer terug in hun capsules en Bulma neemt de eierschalen mee. Gohan ziet iets vreemds in de bosjes. Het is een oude huid van waarschijnlijk het monster van de tijdmachine. Trunks kijkt in de oude huid en zegt dat het nog warm is en dat het monster in de buurt is. Bulma is bang en vliegt snel naar huis toe. Gohan en Trunks vliegen terug naar Master Roshi's huis.

Piccolo overtuigt Kami er nog van dat ze moeten fuseren. Kami zegt dat een monster al vier jaar lang over de aarde zwerft. Piccolo wordt boos op Kami omdat Kami vier jaar lang zijn mond heeft gehouden over het monster. Kami zegt dat het monster honderd keer zo sterk is als de Androids en dat hij veel sluwer is.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?