Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

126: The Reunion

Boven in de lucht vliegen Gohan en Trunks, die op zoek zijn naar het monster. Trunks vraagt zich af hoe het monster uit de toekomst is gekomen en of het alleen is gekomen.

Ondertussen is Android #17 aan het wachten op #18 die kleren aan het kopen is. De verkoper laat haar wat kleren zien en ze vindt het niet mooi. Ze moet het er maar mee doen en ze loopt zonder te betalen de winkel uit. De man wil dat ze uit het busje komt maar als hij de grote Android #16 ziet wordt hij bang en belt de politie. #18 valt de politie aan en vernielt hun auto.

Bulma vliegt naar Master Roshi toe maar ze ziet op TV dat er iets is in Gingertown, de stad waar de tijdcapsule dichtbij in de buurt staat. De stad zou onbereikbaar zijn. Snel belt ze Krillin op dat hij de TV aan moet aanzetten. Op de TV zien ze dat er overal op straat kleren liggen. De verslaggever meldt erbij dat het lijkt of ze zich hebben verdedigd.

Bij Master Roshi lijkt alles rustig en met Goku gaat het al wat beter. Gohan en Trunks komen binnen en horen op het nieuws dat er ergens geschoten wordt. De verslaggever weet het niet precies maar opeens worden zijn ogen groot en valt de camera weg. Geen van allen weten ze wat er gebeurd is.

Op de bewakingsplaats van de aarde maakt Kami zich grote zorgen. Piccolo wil graag weten wat er gebeurd is en hij begint al te dreigen dat hij alles moet vertellen. Kami zegt dat hij alles zal weten als ze een zijn geworden. Ze gaan fuseren! Piccolo moet zijn linkerhand op Kami's borst leggen en er wordt bevestigd dat ze Piccolo's lichaam nemen omdat hij jonger en sterker is. Kami neemt afscheid van Mr. Popo en er komt een krachtwolk om hem heen. Ze zijn gefuseerd. De Super Namek glimlacht naar Mr. Popo en bedankt hem. Hij vliegt richting aarde op weg naar Gingertown en naar het wezen.

Trunks besluit dat hij naar Gingertown gaat. Gohan wil mee maar hij mag niet van Chi-Chi. Piccolo is imiddels al in Gingertown aangekomen en let goed op. Hij ziet de kleren op straat liggen. In zijn ooghoeken ziet hij iets lopen dat een mens achter zich aan sleept. Opeens staat het wezen voor hem met een mens in zijn arm. Hij staat oog in oog met Piccolo.

Samenvatting geschreven door Robert ten Brincke

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?