Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

127: Borrowed Powers

Piccolo staat voor het monster. Het monster heeft een man in zijn handen. De man is bang en vraagt aan Piccolo of hij hem kan helpen. Het monster laat de man los en steekt zijn staart in de man. De man wordt geabsorbeerd. Alleen zijn kleding blijft over. Het monster laadt zich op. Maar thuis voelt Gohan vreemd genoeg de aanwezigheid van twee Piccolo's. Piccolo vindt het vreemd dat het monster zijn naam weet. Gohan en de anderen voelen nu ook de aanwezigheid van Frieza en King Cold. Trunks voelt Frieza ook en zelfs Vegeta. Maar later voelt Trunks ook Goku. Maar Gohan voelt dat ook maar hij ziet zijn vader liggen. Wat is er aan de hand?

Piccolo wil weten wie het monster is. Het monster zegt niks en Piccolo laadt op. Krillin en Trunks komen elkaar tegen. Ze vliegen nu samen naar Piccolo toe. Krillin zegt dat de grote kracht Piccolo is die met Kami is gefuseerd. Er is eindelijk een Super Namek. Piccolo verzamelt energie in zijn hand. Het monster weet dat Piccolo een ki-schot gaat afvuren. Dus gaat het monster in de blokhouding staan. Maar Piccolo's schot is krachtig. Het monster vliegt weg en de hele stad wordt verlicht door de gigantische ki-aanval.

Android 17 stapt uit. Hij vraagt aan Android 18, die ook uitstapt. of ze een trilling voelt. Ze zegt van wel. Het was een explosie uit Gingertown, vertelt Android 16, die ook uit het busje stapt. Volgens Android 16 is er een groot gevecht aan de gang. Een van de krijgers is net zo sterk als Android 17 zegt Android 16. Maar Android 17 zegt dat hij de beste is en dat niemand beter is als hijzelf. Het is zijn grote ego die zegt dat hij de sterkste is.

Het monster staat na de explosie op en wordt door Piccolo in zijn rug getrapt. Het monster probeert te vluchten maar Piccolo trapt het monster weer. Het monster probeert nu de lucht in te vluchten. Piccolo gaat er niet achterna. Het monster doet iets vreemds. Hij legt zijn wijsvinger en middelvinger op zijn voorhoofd. Hij laadt op en vuurt de Special Beam Cannon, een aanval van Piccolo, op Piccolo af. Piccolo slaat de aanval weg. Nu gaat het monster in de aanval maar hij heeft weinig succes. Piccolo slaat het monster de grond in. Het monster legt wat dingetjes uit. Door mensen te absorberen krijgt hij meer kracht. Hij vertelt ook dat hij uit de toekomst komt. Hij heeft Trunks daar verslagen en wilde de tijdsmachine gebruiken maar hij was te groot en maakte van zichzelf een ei zodat hij wel de machine kon gebruiken. Toen is hij het ei uit gegaan en als larve vier jaar in de grond gegaan om herboren te worden. Nu doet het monster weer een rare aanval. Hij steekt zijn handen vooruit. Hij doet zijn handen naar achteren, er ontstaat een energiebal en hij zegt langzaam Kamehameha. Iedereen voelt Goku maar het is het monster die de Kamehameha wave doet. Maar hou kan hij dat nou doen?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?