Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

128: His Name Is Cell

Het monster doet Goku's Kamehameha aanval. Piccolo staat vol verbazing te kijken en kan niet geloven dat het monster de Kamehameha aanval kan doen. Het monster vuurt de aanval af maar het doet Piccolo niets. Na een tijdje weet het monster Piccolo vast te pakken en hij zuigt Piccolo's arm leeg.

Krillin en Trunks vliegen wat rond. Krillin vraagt Trunks of het door dat monster komt dat ze al die verschillende power levels voelen.

Bij Master Roshi's eiland is het niet rustig. Op het nieuws is te zien dat ze het leger inzetten tegen de crisis in Gingertown. Ondertussen gaat het met Goku steeds beter. Op het nieuws wordt ook gezegd dat alles in Gingertown onder controle is. Half storende beelden worden zichtbaar en de verslaggeefster zegt dat ze in Gingertown staat. Het leger is gearriveerd en zien het monster en Piccolo. Er wordt hevig geschoten nadat het monster een tank heeft opgeblazen. Na vele kogels stopt het schieten even om te kijken of het doel vernietigd is. De commandant lacht al maar het monster en Piccolo zijn nog steeds ongedeerd in de lucht. De beste raketten worden afgeschoten maar het monster stopt ze door een tegenaanval te doen die de snelheid eruit haalt. De raketten vallen dus weer naar beneden op het leger. Piccolo geeft een krachtige kopstoot naar achteren zodat het monster hem loslaat. Ze landen beiden op de grond.

De Androids zitten in het busje. Android #16 zegt dat degene die even sterk is als #17 energie verbruikt. Android #17 zegt nogmaals dat niemand zo sterk als hij is en dat #16's sensoren kapot zijn en hij dat niet kan voelen.

Het monster zegt dat Piccolo met één arm niets kan beginnen en Piccolo geeft dit toe. Piccolo zegt dat hij nog wel een paar vragen heeft voor het monster en omdat Piccolo geen gevaar meer voor hem is beantwoordt het monster de vragen. Piccolo begint te vragen wie hij is. Het monster zegt dat hij Cell heet en dat hij een android is, Dr. Gero's meesterwerk. Hij is opgebouwd uit de cellen van de grootste krijgers van het universum. De computer versmolt deze cellen tot een wezen. De belangrijkste cellen waren Vegeta's en Goku's cellen. Hij heeft geen Trunks cellen omdat hij al genoeg Saiyan cellen had. Dr. Gero is aan deze cellen gekomen door een klein opsporingsapparaatje, dat wel iets weg heeft van een huisvlieg. Cell wijst naar het apparaatje dat in de lucht vliegt en Piccolo vernietigt het. Cell zegt dat het geen nut meer heeft en dat de computer al genoeg cellen heeft. Piccolo zegt dat Dr. Gero's lab vernietigd is waarop Cell antwoordt dat de computer in de bunker onder het lab staat en dat hij over 24 jaar geboren wordt. Piccolo zegt dat een ander het wel vernietigt voor die tijd, maar Cell zegt dat hij er wel voor zorgt dat dat niet zal gebeuren. Cell vertelt dat hij naar deze tijd is gekomen omdat Trunks de tijd had ingesteld op zijn tijdmachine. Cell had alleen op de knop geduwd nadat hij Trunks had verslagen. Ook was hij in een larve vorm veranderd om in de capsule te passen. Vier jaar na de landing op aarde was hij weer gegroeid tot de Cell die nu voor Piccolo staat. Piccolo vraagt waarom Cell machtiger wou worden als hij al de machtigste in zijn tijd was. Cell zegt dat het misschien wel de cellen van Vegeta en Frieza waren die ervoor zorgden dat hij zo naar macht verlangt. Om zichzelf te perfectioneren moet hij androids #17 en #18 absorberen. Die waren in zijn tijd op een of andere manier door Trunks verslagen. Dan vraagt Cell of ze uitgepraat zijn en Piccolo bevestigt dat. Piccolo trekt zijn verminkte arm eraf en wekt kracht op zodat hij zijn nieuwe arm erbij kan laten groeien. Je hebt me bedrogen, zegt Cell. Je zal nooit tot wasdom komen, zegt Piccolo. Zal Piccolo van de sterke Cell kunnen winnen?

Samenvatting geschreven door Robert ten Brincke

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?